פתיחת עוסק פטור

• הוסף לסימניות
אני רוצה להקים עוסק פטור ויש לי כמה שאלות
דבר ראשון אני הולך למשרדי מע''מ, אני צריך למלא טופס 821 ולהביא צילום תז
א. לגבי טופס 821 יש שלש שדות כתובת למלא, כתובת עסק/ מען להתכתבות/ כתובת מגורים
אין כתובת לעסק, אני פרילנס ועובד בבית/בית קפה/כל מקום
מה למלא? וכן פרטי הנכס שבו מתבצעת פעילות העסק

ב. צריך לכתוב מחזור שנתי משוער, תכלס ההשערה שלי מאוד נמוכה, לכתוב את המקסימום שאפשר בתור עוסק פטור?

ג. צריך לספק פרטי חשבון בנק של העוסק? אפשר חשבון פרטי שלי או שצריך לפתוח חשבון על שם העסק?

ד. האם צריך להביא עוד משהו חוץ מטופס 821 וצילום? תז

לאחר מכן אני צריך ללכת למשרדי מס הכנסה
למלא טופס פתיחת תיק עצמאי/ניכויים ובקשה לפטור ניכוי מס במקור
ה. עוד משהו צריך במס הכנסה?

תודה רבה

• הוסף לסימניות
א. תכתוב כתובת העסק "בבית" וכן בפרטי הנכס.
2. תכתוב כמה שאתה חושב גם אם ה 15000 ש"ח לשנה וגם אם פחות.
ג. אם המחזור הוא פחות מ25 אלף, אין צורך למלא פרטי בנק.
אם המחזור גבוה יותר. אתה צריך להביא שיק מבוטל או אישור קיום חשבון.
החשבון יכול להיות פרטי. (אם החשבון משותף לשני בני הזוג יש לצרף טופס שנקרא 'הצהרה למעמ על חשבון משותף' עם חתימת בן הזוג)

ד. לפתיחת תיק במעמ יש להגיש: טופס פתיחת תיק, צילום ת.ז מסמכים רלוונטים על חשבון בנק במחזור מעל 25K

לגבי מס הכנסה תוכל לשלוח פתיחת תיק בפקס לחוליה הרלוונטית אליך. אין צורך לגשת פיזית.
לביטוח לאומי לשלוח בפקס לסניף בעירך 'דוח רב שנתי לביטוח לאומי', שזה בעצם פתיחת תיק בביטוח לאומי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה