יכולה לפנות למייל - e.friedman.taxesאין לכתוב כתובת מיילאשמח לשמוע על מישהו טוב בבני ברק.
כמו"כ אודה לכל אינפורמציה בנידון
יכולה לפרט במה הסתבכת?אני אישית פתחתי לבד, אבל בהמשך הסתבכתי ולקחתי אותה,
היא ממש טובה, עונה לכל השאלות החופרות שלי, הכל ברור לי!
לגבי לעשות בעצמך תלוי מאוד בשתי דברים:אשמח לשמוע ממביני דבר, אבל לא רק לעשות פה שיווק...
עד כמה והאם חשוב לקחת רואה חשבון/מנהל חשבונות/יועץ מס(מי מתוכם? והתשלום זהה?)
לפתיחת עוסק פטור?
מה כתובת מייל?
זה טוב לשלם כמה שיותר מקדמות כי זה חוזר בתוספת של 4 אחוז ריביתבנוסף לא ידעתי כמה בדיוק לדווח בביטוח לאומי, שילמתי שם כל מיני מקדמות שלא הייתי צריכה (אל דאגה! היא ביטלה את זה)
תלוי מאד מאדזה טוב לשלם כמה שיותר מקדמות כי זה חוזר בתוספת של 4 אחוז ריבית
לא יודע אני לא רו"חתלוי מאד מאד
לפעמים אתה צריך את הכסף בשוטף..
עוד לפני הבעיה ההלכתית שבעניין
אם אתה נמצא בשטיימץ עמינח כנראה שאתה גדול יותר מעוסק פטור שמגלגל כמה מאות בודדים בחודש...אבל ככה קובי שטיינמץ מUHY שטינמץ עמינח אמר לי ואני נותן כמה שיותר מקדמות
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים