כללי פתיחת קבוצה נוספת לקניית המחשבים הטובים ביותר! CS6

• הוסף לסימניות
כפי שכבר רובכם מכירים מאשכולות קודמים אנו מנסים ליצור קבוצה ולהוריד טיפה את המחיר, מדובר בחומרה הטובה ביותר שיש, ומחשב אשר נוצר חלק חלק בצורה שתואמת את התוכנות שלכם עד לפרטי פרטים, ולא סתם מחשב בערך.
מכיוון שהמחשבים נוצרים בתצורה הטובה ביותר, ובהתקנה הנכונה ביותר, כמעט ולא נוצרות בעיות, וכשישנן בעיות אני משתדל לעזור כמה שאני יכול ובדרך כלל זה מסתדר
מומלץ לראות כאן:
http://www.prog.co.il/showthread.php?t=74415

מדובר על 2 מערכות מחשב, אחת לגרפיקה ואחת למולטימדיה.

הראשונה למולטימדיה כלומר עריכת וידאו או תלת מימד , מערכת המחשב החזקה ביותר כיום מבוססת על מעבד ה I7 2600, וכרטיס מסך 560 TI, עבור האצת רינדורים בתלת מימד וככרטיס עריכה למנוע הרינדור החדש של פרימייר CS5.

השניה לגרפיקה, כלומר עבור פוטושופ CS6 אינדי, אילוס, וכו', תוכנות שצריכות מחשב טוב מאוד ומהיר, אך פחות את כוח העיבוד ובשבילהן דיי והותר מעבד I5 2500, וכרטיס מסך מעל הממוצע 450 GTS.

לכל משתמש יש את הבקשות שלו , היתרונות שהוא צריך וכו', ולכן מומלץ לכל אחד לעשות שיחת טלפון ולברר מה בדיוק הוא צריך, ולהתרשם שהמחשב שהוא יקבל יהיה לשביעות רצונו.
מפאת אירוך הדברים והפרטים אני משאיר זאת לטלפון.

עידכון: לאחר פסח , ירדו טיפה המחירים, וכן נפתחה קבוצת מכירה חדשה, ורק השבוע קנו 3 מחשבים (19.000 שקל), הנכם מוזמנים להצטרף לקבוצה!

המשך שבוע טוב ונפלא לכולנו.
:)
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
0548416494

• הוסף לסימניות
לידיעת המתלבטים, בסוף שבוע זה, בדיוק, הקבוצה נסגרת, והמחירים יעלו שוב ב-20% בערך.

לתשומת לבכם!

• הוסף לסימניות
המחירים בטלפון
0548416494

• הוסף לסימניות
מתעניין אשמח לקבל בפרטי
מה גם שהטלפון נמחק לי :)

• הוסף לסימניות
בס"ד
תודה, עד איזה שעה אפשר להרים טלפון?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י amir;658891:
בס"ד
תודה, עד איזה שעה אפשר להרים טלפון?

אפשר עד 12 בערך

• הוסף לסימניות
האם המחירים כוללים מסך?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אפשר לקבל את הפירוט של המחשב (גרפיקה)

• הוסף לסימניות
אפשר לקבל מפרט של המחשב לעריכת ווידיאו ותלת מימד???

• הוסף לסימניות
אפשר בפרטי (2OR)

נ.ב. המכירה מסתיימת מחר בערב, תנצלו את ההזדמנות, מפרטים והסברים - בטלפון (פשוט, מדובר בדברים ארוכים במקצת...)

• הוסף לסימניות
נעוץ

אם המכירה הסתיימה מזמן, למה זה עדיין נעוץ?

• הוסף לסימניות
מכיוון שהמכירה לא הסתיימה, ומאז, כל שבוע בערך נוספת עוד אחת שקונה והמבצע כקבוצה נמשך.

• הוסף לסימניות
יש איזה שינוי במחירים?
או לפחות במחירי התקנת התוכנות?
פשוט אני עובדת על באדג'ט מאד מצומצם
ואני צריכה מחשב שיעשה את העבודה בלי
שאצטרך להתחנן אליו.
יש סיכוי להנחות נוספות?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גינגית;718186:
יש איזה שינוי במחירים?
או לפחות במחירי התקנת התוכנות?
פשוט אני עובדת על באדג'ט מאד מצומצם
ואני צריכה מחשב שיעשה את העבודה בלי
שאצטרך להתחנן אליו.
יש סיכוי להנחות נוספות?

כן, המחירים של חומרת המחשבים התייקרו מאז לפני שנה ב 800-1000 שקל.
ההפסד כולו שלך.

מחיר ההתקנה נשאר וישאר אותו דבר.

להשתמע :)

• הוסף לסימניות
שנה שעברה הייתי צריכה לקחת הלוואה, ומסתמא היה עולה לי יותר מההבדל הזה.

• הוסף לסימניות
מדובר במחשבים נייחים או ניידים?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה