כללי פתיחת קבצי פריהנד ישנים

• הוסף לסימניות
אני צריכה לפתוח קבצי פריהנד ישנים, כדי להשתמש בטקסט שיש בתוכם.
אין לי את הפונטים שנעשה בהם שימוש בקובץ, וכנראה שלא אוכל לקבל אותם מבעלי הקובץ המקורי.
הבעיה היא, שעם פתיחת הקובץ, כל סימני הפיסוק (פסיק, גרשיים, סוגריים וכו') הופכים לכל מיני סימנים מוזרים [מצ"ב צילום מסך], ואין לי אפשרות להחליף אותם ב"חפש והחלף".
מדובר בהרבה קבצים ובהרבה טקסט, ואני ממש לא רוצה להתחיל לעבור על הכל ולתקן ידנית כל סימן.
איך אפשר לפתור את הבעיה?
אם יהיו לי את הפונטים זה ייפתח כמו שצריך?

תודה.

קבצים מצורפים

• img.JPG
    KB 52.9 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
אפשר לעשות חפש-החלף.

• הוסף לסימניות
שים לב שכתבתי "ואין לי אפשרות להחליף אותם ב"חפש והחלף".

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שלדג;739699:
שים לב שכתבתי "ואין לי אפשרות להחליף אותם ב"חפש והחלף".

ולמה לא...?

• הוסף לסימניות
כי

נכתב ע"י אברהם;739701:

כי התוכנה טוענת שהיא לא מזהה את הסימנים האלה...

קבצים מצורפים

• img2.jpg
    KB 34.5 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
ניסית לפתוח באילוס'?

• הוסף לסימניות
גם לפתוח, גם קופי-פייסט, וגם פלייס. לא עובד.

• הוסף לסימניות
יש מקום באשדוד שממיר קבצי פריהנד לאידיזיין תמורת תשלום

• הוסף לסימניות
הבעיה נפתרה

נכתב ע"י A.Y.K;739893:
יש מקום באשדוד שממיר קבצי פריהנד לאידיזיין תמורת תשלום
לא הייתי צריכה להמיר אותם לאינדי, אלא רק לפתוח בפריהנד בלי הקשקושים האלה.
בסוף מה שפתר את הבעיה היה ייבוא הקובץ (אימפורט) לתוך קובץ חדש. הטקסט עבר חלק ויפה.

תודה למי שניסה לעזור.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה