פריפריה פתיחת קהילה ליטאית בקרית גת לשנה"ל תשפ"ו

• הוסף לסימניות
שלום התברר בכולל שלי ששתי אברכים הם בעלי דירות בקרית גת, אחרי שאברך חסידי סיפר לחברותא שלו (ג"כ בעל דירה בק"ג)
שהוא עובר לק"ג והוא סיפר לי את זה, ואמר לי שהוא יודע שיש הרבה בעלי דירות ליטאים בקרית גת בעיר הוותיקה (לא בכרמי גת)
והיה פעם ניסיון לפתוח קהילה, השאלה היא האם אפשר להתאגד בקבוצת מייל כל בעלי הדירות הליטאים בקרית גת ולראות איך להתקדם?
הבנתי שתעסוקה יש הכל כולל הייטק, וחינוך בתקופה הראשונה אפשר להסתמך על קרית מלאכי מצפון לקרית גת או לאופקים
או אפילו בית שמש למי שירצה (חצי שעה נסיעה), ולדעתי הדגש כרגע צריך להיות על בעלי דירות בקרית גת ולא על קניית דירות,
לתושבי בית שמש זה יכול להיות רעיון מצוין ואני ביניהם, אז מה אתם אומרים?
אבקש שתעבירו הודעה זו לכל מכר שאתם מכירים שיש לו דירה בקרית גת, תודה רבה והרבה הצלחה.

• הוסף לסימניות
שלום התברר בכולל שלי ששתי אברכים הם בעלי דירות בקרית גת, אחרי שאברך חסידי סיפר לחברותא שלו (ג"כ בעל דירה בק"ג)
שהוא עובר לק"ג והוא סיפר לי את זה, ואמר לי שהוא יודע שיש הרבה בעלי דירות ליטאים בקרית גת בעיר הוותיקה (לא בכרמי גת)
והיה פעם ניסיון לפתוח קהילה, השאלה היא האם אפשר להתאגד בקבוצת מייל כל בעלי הדירות הליטאים בקרית גת ולראות איך להתקדם?
הבנתי שתעסוקה יש הכל כולל הייטק, וחינוך בתקופה הראשונה אפשר להסתמך על קרית מלאכי מצפון לקרית גת או לאופקים
או אפילו בית שמש למי שירצה (חצי שעה נסיעה), ולדעתי הדגש כרגע צריך להיות על בעלי דירות בקרית גת ולא על קניית דירות,
לתושבי בית שמש זה יכול להיות רעיון מצוין ואני ביניהם, אז מה אתם אומרים?
אבקש שתעבירו הודעה זו לכל מכר שאתם מכירים שיש לו דירה בקרית גת, תודה רבה והרבה הצלחה.
רעיון מצויין עכשיו בטבריה הם עובדים על זה חזק הקימו את איגוד בעלי דירות בטבריה (היה פרסום ברשות הרבים השבוע

• הוסף לסימניות
כנראה שהם משקיעים
וחבל לציבור הליטאי לבוא לקרית גת יש המון פריפריות הרבה יותר זולות
החסידים יש להם פחות ולכן כל פריפריה אצלהם מחיר גבוה
לכן הדגשתי לבעלי דירות, שבחלק מהמקרים רק התיווך פעמיים ועוד הוצאות נלוות מגיעות למאות אלפי ש"ח
ולכן חשבתי על הרעיון להגיע להתגורר שמה,
(ואגב בעניין הפריפריה אני מאמין שתוך שנים בודדות היא כבר לא תהיה פריפריה... אבל לא זה הנושא כאן.)

• הוסף לסימניות
בס"ד
חוץ מזה היה פרסום מסודר בבתי כנסת.
ראיתי הבוקר בירושלים
‎‎סריקת Xerox 20250716 174949.jpg

• הוסף לסימניות
עו"ד רוזנבלט פתח מיזם שמאחד את כל המידע, ויסייע לפתוח קהילות ועוד.
מפורסם לאחרונה בבתי כנסת
אתה מערבב עם מחיר למשתכן, מדובר פה על העיר הוותיקה.

• הוסף לסימניות
פוליטית, זה עלול להיות מסובך מאד ולא למצוא חן בעיני הציבור שגר שם כיום... אבל בעיקרון זה רעיון מעולה שיכול להתבסס עם השכונה החדשה ממערב.

• הוסף לסימניות
פוליטית, זה עלול להיות מסובך מאד ולא למצוא חן בעיני הציבור שגר שם כיום... אבל בעיקרון זה רעיון מעולה שיכול להתבסס עם השכונה החדשה ממערב.
לא נראה לי שזה צריך להיות בעיה אם מתרכזים בעיר הוותיקה ולא בקריה החסידית,
אם נשנה צביון זה יהיה מציבור כללי לציבור חרדי! שבזה כל הציבור החרדי בעיר ישמח.

• הוסף לסימניות
פתרון נפלא לבני הדור השני בבית שמש שמצד אחד לא רוצים להתרחק מידי הרבה מההורים, ומצד שני אין ידם משגת לשלם את מחירי בית שמש.
גם אני תושב בית שמש, ולכן חשבתי על הרעיון הזה, (אחרי שיש לי דירה בעיר) יש איזו שהיא דרך לפרסם על כך בבית שמש בחינם" או שיותר טוב אולי לדבר עם רבני הקהילות על כך?

• הוסף לסימניות
גם אני תושב בית שמש, ולכן חשבתי על הרעיון הזה, (אחרי שיש לי דירה בעיר) יש איזו שהיא דרך לפרסם על כך בבית שמש בחינם" או שיותר טוב אולי לדבר עם רבני הקהילות על כך?
לא יודע כמה הרבנים יכולים להשפיע על הציבור הליטאי בענין הזה.
לדעתי מה שהכי יכול להשפיע זה לעשות "מצב" בכוללים בעיר...

• הוסף לסימניות
כמה המחירים כעת ב''קרית גת''? והאם בכלל יש כיום ליטאים בעיר באיזה מקום? מוסדות? וכדו'?

• הוסף לסימניות
די כבר עם הקשקוש הזה.
נתיבות מרוחקת מקרית גת 35 דק'
נראה לי הכוונה שאם אתה נוסע מירושלים לקריית גת ב-55 דקות
אתה יכול לנסוע כשעה ורבע לנתיבות (כ- 20 דקות פער) ולא רק המרחק בין קרית גת לנתיבות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה