כללי פתיחת קובץ pdf

• הוסף לסימניות
איך ניתן לפתוח קובץ PDF באילוס' ושיהיה אפשר לעבוד על הטקסט כאובייקט בפני עצמו?
כרגע הקובץ נפתח לי כאובייקט אחד ואני מעוניין להגדיל את הטקסט... ושהמסגרת תשאר באותו הגודל. זה אפשרי?

תודה.

• הוסף לסימניות
זה תלוי איך סגרו אותו

• הוסף לסימניות
אם הקובץ נוצר בפוטושופ - אין אפשרות לפרק את התמונה האובייקטים.
אם הקובץ נוצר באינדיזיין או אילוסטרייטור ולא בוצעה הגדרת נעילת אובייקטים - יהיה אפשרי.

• הוסף לסימניות
ואם הוא נוצר בWORD יש מצב לפרק?

• הוסף לסימניות
גם טקסט חי במקרים רבים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרף הול;840642:
כן, אבל לא טקסט חי - כמובן.

בקצרה: איך עושים את זה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חמי זלצר;840650:
בקצרה: איך עושים את זה.

פשוט, לפתוח את הקובץ האילוס' ולבחור בטקסט המוצג [לא הבנתי בדיוק מה הבעיה]

• הוסף לסימניות
הקובץ נפתח במסמך האילוס' כחטיבה אחת. אין לי אפשרות לבחור את הטקסט. אני לא מבין למה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חמי זלצר;840672:
הקובץ נפתח במסמך האילוס' כחטיבה אחת. אין לי אפשרות לבחור את הטקסט. אני לא מבין למה?

איך סגרת אותו? באיזה מדפסת PDF?

• הוסף לסימניות
קליק ימני, Ungroup.
ואם זה לא פעיל, אז למעלה בצד שמאל יש לך כפתור Embed. לוחצים עליו ואז אפשר לפרק אותו.
אפשר גם באקרובט, Tools, Advanced Editing, Touchup Object tool,
לבחור את הכל (אפשר לעבור עם החץ מסביב) ואז קליק ימיני, Edit Objects, יפתח את הכל באילוסטרייטור, חי במידת האפשר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה