נכתב ע"י programit;427929:גם אני רוצה!
זה מסוג הדברים שתמיד טוב לדעת, למרות שקניתי לפני שבועים מחשב ת-ו-ת-ח!!!!!!!!!!!
בהזדמנות זו רציתי להביע- את תודתי לפופקו!
המחשב החדש שלי נקנה דרכו! ואני מרוצה עד למעלה מהגג!!!!!!!!!!!! הוא הביא לי מחשב מהיר מאד ויפה!!
היה לי חשוב מאד לקנות מבן אדם שמבין בתחום ובעיקר מתעסק בו יום יום. חיפשתי הרבה זמן, ובסוף ברוך ה' גם מצאתי! (דרך הפורום כמובן).
קודם כל הוא מבין גדול בתחום ולא סתם עוד איזה "מיבין"... מבין ממש!!!!!
חוצמזה- השירות היה מעולה... התקין לי מה שרציתי, בכיף ובשמחה! (למרות שקצת שגעתי אותו לפעמים....)
וכל הסיפור הזה- הגיע מהר, בזול יחסית ובצורה הטובה ביותר !!!!!!!!
תודה ע-נ-ק-י-ת!!!....................
מומלץ ביותר!!!!!!!!!!!!!!! (ושלא תחשבו שאני מקבלת אחוזים.....)
ובינינו- מחשב כזה תותח- איך לא לשמר??
נכתב ע"י מרפדיה;521298:מרוב סימני קריאה והתלהבות איבדנו ת'פואנטה..
הבנו שקנית מחשב
תותחי
ממש
מפופקו
שתותח בפני עצמו
ואת מרוצה
מאד
אבל מאד
כל כך מרוצה ומאושרת,
שאת מסוגלת להלאות את כולנו בפרטי הנסיבות לאושרך המטורף.
אז פשוט תדעי:
קלטנו, הבנו, הפנמנו
לגמרי.
תאמיני.
ומי שמאמין לא...
זה לא קשור, אבל נגיד...
ביי
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים