- הוסף לסימניות
אפשר לשלוח את ההפרשים בתשואות של קרן השתלמות בין מסלול הלכה לבין מסלול סיכון גבוה S&P500?במגדל ניתן להשיג דמי ניהול של 0.4% בפניה לסוכנים שלהם, ובבחירת מסלול הלכה. אח"כ ניתן לעבור מסלול עם אותם דמי ניהול (בדר"כ).
אפשר לשלוח את ההפרשים בתשואות של קרן השתלמות בין מסלול הלכה לבין מסלול סיכון גבוה S&P500?במגדל ניתן להשיג דמי ניהול של 0.4% בפניה לסוכנים שלהם, ובבחירת מסלול הלכה. אח"כ ניתן לעבור מסלול עם אותם דמי ניהול (בדר"כ).
גם וגם.לחודש או חד"פ
לא קיבלתי תשובהאז מה האינטרס לסוכן לפתוח קרנות חדשים
ממליצה על @מקצועי בלבד ליעוץ.ומי יכול לענות על ההגדרה הזו?
אני לא יודעת בדיוק מה אני רוצה, אני לא מבינה בזה ולכן רוצה להתייעץ עם מישהו בתחום, אבל בסופו של דבר כל אחד שאני שואלת יש לו את האינטרסים שלו
באמת רוב הסוכנים לוקחים כסף על פתיחת קרן,לא קיבלתי תשובה
ואתה לא חייב
אבל הציבור לא מטומטם
או מכירים מישהו שכזה...אני רוצה לפתוח קרן השתלמות במיידי. יש כאן סוכן שיכול להשיג דמי של ניהול 0.35?
אני רוצה לפתוח קרן השתלמות במיידי. יש כאן סוכן שיכול להשיג דמי של ניהול 0.35?
הנד רק על מסלולים לא עוקבי מדדים אז תצטרך לפתוח מסלול אחר וארחי שהפקדת ונפתחה הקופה להחליף מסלולכל סוכן של מגדל
אני פתחתי דרכה oryab @ migdal.co.il
שרות מהיר עניני ומעולה
זה לא נכון.באמת רוב הסוכנים לוקחים כסף על פתיחת קרן,
יש סיבה למה לא לפתוח לבד באתר ואח"כ לנייד לאיזה סוכן שרוצים?
יש סיבה למה לא לפתוח לבד?זה לא נכון.
לא.יש סיבה למה לא לפתוח לבד?
תודהאלא א"כ דרך סוכן אתם מקבלים דמי ניהול יותר זולים.
במסלול הזה בקרן השתלמות זה הבדלים קטנים, ואין צורך להשקיע בזה אנרגיה בהשוואה ביניהם במסלול הזה.תודה
מחקה מדד S&P 500 בקרן השתלמות לעצמאים
מה ההבדל בין החברות מנורה מגדל וכו?
או שזה לא משהו משמעותי.
מסלול מומלץ?מחקה מדד S&P 500 בקרן השתלמות לעצמאים
זה מסלול מעולה למי שזה מתאים לנתונים שלו.מסלול מומלץ?
מאיפה הנתון הזה?זה לא נכון.
כאמור לא נפלתי עכשיו מהחלל.מאיפה הנתון הזה?
אני עובד עם מאות סוכנים והם לוקחים על פתיחה
0.6 דרך סוכן עצמאיסוכנים שכאן, מה דמי הניהול הכי נמוכים שיכולים להיות לקרן השתלמות? רוצה לעשות את זה
כל הקודם זוכה![]()
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים