- הוסף לסימניות
יקר0.6 דרך סוכן עצמאי
אפשר לקבל 0.35
יקר0.6 דרך סוכן עצמאי
שאלת דרך סוכןיקר
אפשר לקבל 0.35
כן דרך סוכןשאלת דרך סוכן
לא?
אז אין סוכן עצמאי שנותן כךכן דרך סוכן
0.6 דרך סוכן עצמאי
שההפרש הוא:יקר
אפשר לקבל 0.35
גאוני!כשתהיה צבירה משמעותית תתמקח שוב
@נחמן ששון יכול בבקשה לומר לי מי יכול להשיג דמי ניהול כאלה?כן דרך סוכן
זה לא נכוןיקר
אפשר לקבל 0.35
עוד סוכן אמר לי כךזה לא נכון
אתם מטעים את הציבור
אני פניתי למגדל באופן אישי ואמרו שאין דבר כזה
בבקשה מי שפתח מהחודשים האחרוניםעוד סוכן אמר לי כך
יש בפורום שלל מיילים של סוכנים שנותנים את זה
נסה ותווכח
אני פניתי גם ישירות למגדל טלפונית והם אמרו שזה קיים
מה הסיבה שלך אמרו לא![]()
בבקשה מי שפתח מהחודשים האחרונים
שיעלה צילום מסך של דמי הניהול שקיבל
מה התאריך פתיחה?
פנה עוד עכשיו לסוכני מגדל .זה לא נכון
פניתי עכשיו אומרים לי שאין דבר כזהפנה עוד עכשיו לסוכני מגדל .
גם לי סוכן אמר כךעוד סוכן אמר לי כך
מעניין שלך נאמר אחרתפניתי עכשיו אומרים לי שאין דבר כזה
אני עכשיו איתם,גם לי סוכן אמר כך
מעניין שלך נאמר אחרת
וכמה מיטב רוצים?הם רוצים 0.65
@מיטב ביטוח ופיננסיםוכמה מיטב רוצים?
אני חוזר שוב
באיזה מסלול?אני עכשיו איתם,
הם רוצים 0.65
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים