היום הפתיחה מול "קרנות" ולא דרך הבנק.אני עו״ה
במידה ואת חושבת לצאת כדאי לחשוב שובאז עדיף לא לעשות את זה דרך הבנק אלט דרך חברת הביטוח שלי?
אני כן מעוניינת לצאת לשבתון במידה ואצטרך…
רגע אם אני עושה את זה במסגרת של כן לצאת שנת שבתוןבמידה ואת חושבת לצאת כדאי לחשוב שוב
כי אז יש סוג של מימון לימודים ומשכורת.
אני אישית אף פעם לא יצאתי לשבתון (אני לומד כל הזמן) ולכן בפעם האחרונה הצטרפתי לקרן השתלמות רגילה.
אם את עובדת במקום עבודה רשמי ומסודר (משרד החינוך, חינוך עצמאי, בני יוסף או מקומות שהתלוש לפי עו"ה) את פונה למעסיק
ככל שתפני יותר מוקדם זה יותר טוב כי אפשר להביא רטרואקטיבית רק מתחילת שנה (ויכוח אם משנת הלימודים 1/9 או משנה אזרחית 1/1) ומתחילים לספור 6 שנים.
הרבה פעמים פגשתי מורים שלא פתחו בזמן והפסידו זמן וכסף.
בגדול קרן השתלמות זה תכנית החיסכון הכי משתלמת ופטורה ממס (לבנתיים).
בהצלחה רבה
אפשרירגע אם אני עושה את זה במסגרת של כן לצאת שנת שבתון
אז לא אוכל לקבל את הכסף במידה ואצטרך אותו למשהו אחר.. במקום לשנת שבתון..?
למנהלת או מי שאחראית על השכר אצלכם במוסדולגבי המעסיק אני צריכה לפנות למנהלת בית הספר?
או למי שמעליה?
תודה על העזרה,אם את חושבת לצאת לשבתון אז דרך הבנק (גם אם בסוף תחליטי לא לצאת)
אם את לכתחילה לא מתכננת אז לפעמים שווה דרך חברת הביטוח
רציתי לשאול מה לגבי קרן השתלמות?תודה על העזרה,
אז מה בעצם אני אומרת למעסיקה כדי שתדע על מה אני מדברת?
לפי התמונה כאן זה נראה של בני יוסףאז מה זה??
צפה בקובץ המצורף 1943420
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים