- הוסף לסימניות
מה הצפי לפתיחת שנה"ל בזמנה?
נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אצלנו בגני בית יעקב היו מודעות בעיתונים המקומים (ביתר) על פתיחת שנת הלימודים ביום רביעי ושעות וכו'מישהו קיבל עדכון מגני בית יעקב?? הבת שלי רשומה לגן בית יעקב עירוני בירושלים וכלום!! חוץ מאישור הרישום במייל לא קיבלתי שום הודעה. הגיוני? איך מבררים מה קורה?
ואצלנו לא ראיתי כלוםאצלנו בגני בית יעקב היו מודעות בעיתונים המקומים (ביתר) על פתיחת שנת הלימודים ביום רביעי ושעות וכו'
וכן טלפון לבירור השיבוץ
לגמרי!!תראו, מחר יתחילו הסמינרים ללמוד ותוך שבוע הולך להיות פה בלאגן רציני עם הקורונה!!!
קיבלנו הודעה קולית.מישהו קיבל עדכון מגני בית יעקב?? הבת שלי רשומה לגן בית יעקב עירוני בירושלים וכלום!! חוץ מאישור הרישום במייל לא קיבלתי שום הודעה. הגיוני? איך מבררים מה קורה?
אבל למה???תראו, מחר יתחילו הסמינרים ללמוד ותוך שבוע הולך להיות פה בלאגן רציני עם הקורונה!!!
50 בנות בכיתה. בת אחת חולה ו- 10 נדבקות אחריה.
מסיכות זה כבר המלצה! ריחוק זה גם המלצה!!!! אולי חיים זה גם המלצה?!
אני מבינה שגילאי סמינר זה גילאים שכבר התחסנו והחיסון לחלקם ניתן לא מזמן ככה שלא אמורה להיות בעיה.תראו, מחר יתחילו הסמינרים ללמוד ותוך שבוע הולך להיות פה בלאגן רציני עם הקורונה!!!
50 בנות בכיתה. בת אחת חולה ו- 10 נדבקות אחריה.
מסיכות זה כבר המלצה! ריחוק זה גם המלצה!!!! אולי חיים זה גם המלצה?!
חשוב לדעת, משרד הבריאות ממליץ גם למחלמים להתחסן.
שאלה שאני מאוד לא אוהב אבל הפעם אין ברירה..
מקור?
רובם מחוסנות או מחלימות.אני מבינה שגילאי סמינר זה גילאים שכבר התחסנו והחיסון לחלקם ניתן לא מזמן ככה שלא אמורה להיות בעיה.
אני טועה???
אני שמעתי משהו אחר..בתיכון של אחיות שלי דרשו מהן להגיע עם ת ירוק, ואמרו שאם לא יהיה ל70% מהבנות תו ירוק, הן תלמדנה מרחוק.
היום הן מתחילות, נראה כמה ימים זה ישרוד![]()
אז מה את רוצה להגיד לעשות סגר מעכשיו????רובם מחוסנות או מחלימות.
בכיתות ט - י ההתחסנות מאוד פחותה לאומת יא - יב!!!
יש יותר מחוסנות ממחלימות ויש המון מחוסנים שנדבקים שוב.
כמובן שיכול להיות מצב שמחוסנת תגיעה לסמינר לא מרגישה טוב ותגיד "אני מחוסנת....", תדביק תלמידות אחרות. הן ידביקו את אחיהם ואחיותיהן ומחר כל העיר חולה או מבודדת.
במצב כמו ההתפרצות עכשיו חייבים כמה שיותר לסגור מוסדות חינוך משום שהתחלואה משם מאוד גבוה. ואם לא ידבקו מהסמינרים אז ביום רביעי פותחים את שאר המוסדות חינוך החרדי ומשם תבוא ההתפרצות הגדולה.
את ההתפרצות שתהיה השבוע אנחנו נראה רק בעוד שבוע וחצי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זה ישליך לכך שעוד שבוע וחצי קבינט הקורונה התכנס ואז יחליטו שרק סגר יכול לעזור ומשם יתחיל סגר עד ר"ח חשוון לפחות.
(מומלץ כבר להזמין תעסוקה לילדים משועממים באליאקספרס)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים