פתיחת שקיות סופר

• הוסף לסימניות
למישהי יש רעיון איך לפתוח בסופר את השקיות בלי לעשות "פעולות החייאה" ובלי להעזר בנגיעת האצבע בלשון??? מלחמה יומיומית כשמאחורייך לקוחות שהעיניים שלהם צועקות "תפתחי ותקחי את המוצרים שלך כבר מהדלפק"!

• הוסף לסימניות
אהבתי את התיאור...
ידוע שכשאנחנו בלחץ שמסתכלים עלינו, נופלים לנו דברים מהידיים והשקיות לא נפתחות וכו'...
אז פשוט להירגע, לא 'לספור' את מי שמחכה אחרייך ואז ילך יותר קל :)

• הוסף לסימניות
הבעיה נפוצה אצל בעלי עור יבש (ולכן מלקקים......:rolleyes:)
נראה לי קצת קרם לחות לפני הכניסה למכולת ישפרו את הביצועים.....

• הוסף לסימניות
רעיון! כמובן ראוי להשים קרם בתיק קבוע לחובבות שופינג....

• הוסף לסימניות
מי שצועק עליך תגישי לו שקית ותגידי לו "בבקשה, אתה מוזמן ליעל את התהליך".

בדרך כלל בשקיות יש דופן אחת שהיא קצרה מהשניה מה שמאפשר להכניס את האצבע בין השכברות, נסי לפתוח מהצד, מהכתפיה של הגופיה, הרבה יותר קל.

• הוסף לסימניות
תמיד הסתבכתי עם זה :)
לפתוח מהצד זה בינתיים הפתרון הכי יעיל...
למרות שבעת מבטים מפלחים ורטינות מאחורייך, לפעמים גם זה לא עוזר :/

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שירי12;1258347:
תמיד הסתבכתי עם זה :)
לפתוח מהצד זה בינתיים הפתרון הכי יעיל...
למרות שבעת מבטים מפלחים ורטינות מאחורייך, לפעמים גם זה לא עוזר :/

אגב, האריזה לא אמורה לחול על הקונה
אמור להיות מישהו מיוחד רק לאריזה...
ואם אין, אז לא צריך להילחץ זה המצב...

• הוסף לסימניות
אתם יודעים אותו רעיון יש כשעומדים לפרוס לחם ויש תור.... אז הפרוסות נזכרות "לרקוד"...

• הוסף לסימניות
ראיתי פעם שמרוב לחץ פשוט שפשפו את השקית בחלק של הפתח בין כפות הידיים (לא בין האצבעות), שפשוף מהיר מספר פעמים שגרם לפתיחת השקית. וזה עבד!
:)

• הוסף לסימניות
ועוד רעיון-
להניח את השקית חלב בחוץ וכל פעם לגעת בה..(או את הסנפרוסט או העוף או מה שלא יהיה..)
:)

• הוסף לסימניות
או פשוט לפתוח כמה שקיות מראש בזמן שמחכים בתור...

• הוסף לסימניות
אחרי תלישת השקית למתוח את הידית לצד (להרחיק אותה מגוף השקית), כך שהניילון באזור הזה הופך לשקוף מעט, ואז קל לפתוח!
קצת קשה להסביר, בתקווה שהבנתם...

• הוסף לסימניות
לי יש פתרון מצויין.
הבעיה הזו היתה נוראית בחורף - שאז את עם כפפות וכל רגע להוריד, לשים וכו...
תנסי. זה בדוק ומנוסה, אני רק לא יודעת אם אני יצליח להסביר בדיוק.
אני פשוט מותחת טיפונת את השקית (למעלה - איפה שהפתח ומותחת לצדדים) נהיה שם מרווח לא רע בכלל שאת יכולה לפתוח בקלות.
תזכרו! אצלי זה עובד עם כפפות....
בהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה