עזרה פתיחת תיבת מייל חדשה - אימות זהות טלפוני.

• הוסף לסימניות
מנסה לפתוח חשבון ג'ימייל חדש, מייד אחרי הפירוט הבסיסי של הכתובת והסיסמה הוא רוצה לאמת את זהותי ולשלוח הודעה לטלפון.
רק שהוא לא שולח גם לאחר שבחרתי באפשרות של הודעה קולית.
לאחר כמה נסיונות כותב לי שהמספר שלי נוסה יותר מדי.
יש למישהו מושג איך פותחת תיבה חדשה? אשמח לעזרתכם!

• הוסף לסימניות
כנראה הניסוי הוא דרך גמ"ח מחשבים וכדומה, שגוגל מזהה שכבר פתחו תיבות מייל רבות מידי ממקום זה, ולא נותנים לפתוח כתובת נוספת.
תנסו ממחשב פרטי, וזה יילך בלי בעיות.

• הוסף לסימניות
פותחת במחשב הביתי שלי חשבון נוסף.
ולא מוכן לפתוח לי.
לא יודעת מה לעשות.
אולי יש מישהו שיסכים לפתוח לי ואז אשנה את הקוד?

• הוסף לסימניות
לי קרה משהו דומה-שונה
היה לי לפני כמה זמן חשבון מייל, פעם אחת פתחתי אותו ממחשב אחר ,
לאחר מכן, כשפתחתי אותו שוב מהמחשב שלי נכתב לי :" גוגל רוצה לאמת את זהותך" והייתה רק אפשרות של שליחת הודעת טקסט או לכתוב את הסיסמא שהשתמשתי בה לאחרונה,
כשכתבתי את הסיסמא משום מה הוא לא זיהה אותה וכתב לי : "לא הצלחנו לאמת את זהותך"
אין לי כרגע אפשרות לפתוח את המייל הזה,
מישהו נתקל במשהו כזה????

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה