פתיחת תיק במשרד החינוך

• הוסף לסימניות
יש לי שאלה
אשתי מורה ממלאת מקום בחינוך העצמאי ורציתי לפתוח לה תיק במשרד החינוך, האם אפשר ואיך עושים את זה ?
עוד דבר, מישהו יכול לומר לי מה ההפרש בשכר בין מורה שעשתה בי איי רגיל לבין מורה שמוציאה תואר ?

• הוסף לסימניות
יש לי שאלה
אשתי מורה ממלאת מקום בחינוך העצמאי ורציתי לפתוח לה תיק במשרד החינוך, האם אפשר ואיך עושים את זה ?
עוד דבר, מישהו יכול לומר לי מה ההפרש בשכר בין מורה שעשתה בי איי רגיל לבין מורה שמוציאה תואר ?
ניתן לפתוח תיק עובד הוראה באופן מקוון בפורטל עובדי הוראה.

לצורך פתיחת התיק עליך להכנס לפורטל עובדי הוראה, מרחב מינהלי, כניסה להוראה, פתיחת תיק עובד הוראה ולפעול על פי ההנחיות.

בפורטל תדרשי למלא שאלון עם פרטייך האישיים ולצרף את המסמכים הבאים חתומים בחותמת נאמן למקור על ידי פתחיה:

1. תעודות המעידות על ההשכלה שלך ועל גמולים שצברת עד היום וכן גיליונות ציונים

2. אישורי העסקה מכל מקומות העבודה שלך

3. דוח מעסיקים מביטוח לאומי - ניתן להפקה באתר הביטוח הלאומי באזור האישי

4. אישור וותק מעודכן מכל מקומות העבודה בהם את עובדת עם רישום ברור של סמל המוסד הרלוונטי.

5. צילום תעודת זהות

6. בהמשך גם הצהרה (במהלך פתיחת התיק)

• הוסף לסימניות
מה אתה מתכוון b.a. רגיל ותואר? זה אותו דבר. אולי אתה מתכוון מה ההבדל בין b.a. אקווילנטי ורגיל?
לגבי השכר ניתן לבדוק כאן אבל זה למורות בתקן לא למ"מ של חינוך עצמאי

• הוסף לסימניות
המחשב מתעקש פעם אחר פעם לכתוב לי 'שגיאת פרטיות'

• הוסף לסימניות
אין הבדל בשכר בין BA אקדמי לאקווילנט
בנוסף אם יש תעודה של תואר ראשון (גם אקווילנט) יש גם כפל תואר (בעולם הישן טרום רפורמה)
תעודה הכוונה לימודים לדרגה 1 אצל הבנות
תעודה מהרבנות לבנים
ולא דרגת שכר מקבילה לתואר בלי תעודה (מה שהיה בעבר על סמך שנות ישיבה)

• הוסף לסימניות
שלום
אני סיימתי עכשיו השלמה לתואר ראשון אחרי שהיה לי תעודת בכיר אשמח לדעת האם אפשר לפתוח תיק במשרד החינוך ורק אחרי זה לבקש וותק?
כי לא כל כך נעים לי לבקש מהמנהלת את האישור על הוותק כעת.
ואני ארצה להוסיף את הוותק והמעסיקים עוד תקופה

וכן מישהו יודע מה הרווח של תיק במשרד החינוך?

אני סיעת בחינוך מיוחד

• הוסף לסימניות
אפשר תמיד להוסיף
אבל אם את סייעת על איזה סעיף תפתחי תיק?
מה שכן סייעת לחינוך מיוחד זה שונה לגבי הוותק מסייעת רגילה

האם עבודה כעוזרת גננת (סייעת) מזכה בוותק בהוראה?​

• shortcut-arrow.svg

סייעת בגן בחינוך הרגיל אינה זכאית לוותק.
    סייעת פדגוגית בחינוך המיוחד זכאית לוותק בתנאים הבאים:
    • אם היא סייעת בעלת הסמכה (תעודת הוראה) היא זכאית לוותק מלא
    • אם היא סייעת בלתי מוסמכת היא זכאית למחצית הוותק.

• הוסף לסימניות
בעיקרון,
שכר עובדי הוראה במוסדות מתוקצבים (מוכש"ר, בעלות ורשמים) הוא על פי התיק במשרד החינוך.

משנה לשנה מקשיחים את הנהלים, ולכן אם אפשר שיהיה תיק אז למה לא, שם מעודכנים הוותק, הגמולים, הדרגות
להפריע זה ודאי לא מפריע.

בנוסף
סייעת שיש לה תיק יכולה לצבור גמולים כי יכולה להירשם דרך מצפן או ברישום פנימי וכשתהיה גננת זה יוכר לה (לדוגמא השתלמות בית ספרית שכולם מתתפים.ות, קורס מעניין בפסג"ה).

החזר שכר לימוד למי שיש וותק 4 שנים זה רק לפי מה שמעודכן בתיק.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה