- הוסף לסימניות
טיפשות לחשוב על זה כשהמשפחה זקוקה לכך באמת.בגדול להיות תחת הסטיגמה של 'משפחת רווחה'.
המטרה במשרד היא שיעלו על דרך המלך ולולי העזרה והסיוע הנדרשים ה״תוית״ של המשפחה תיהיה: משפחה מפורקת/מוזנחת/קשת יום וכד׳ ל״ע.
טיפשות לחשוב על זה כשהמשפחה זקוקה לכך באמת.בגדול להיות תחת הסטיגמה של 'משפחת רווחה'.
מורת ראיה קיבלתם רק דרך הרווחה?ולכל מי שהגיב תגובות כועסות וכואבות על הרווחה בנוגע למצבים משפחתיים שונים - אין לי מושג, ב"ה אני לא מבינה בנושא הזה בכלל.
אבל רק שתדעו - שהרבה אנשים נמצאים במצב שלי, שבסה"כ נולד להם ילד עם מצב רפואי מסויים, המשפחה מתפקדת מצויין והכל טוב, והם רק צריכים כל מיני שירותים שמתקבלים רק דרך הרווחה, כמו למשל מורת ראייה.
אבל בגלל כל הסטיגמות האלה בדיוק שרשמתם פה - הם לא מעיזים להיקרא "משפחת רווחה" ומפסידים דברים בסיסיים שהם חייבים לטובת הילד!
כן, אנחנו קיבלנו את כל השירותים ללקוי ראיה רק דרך הרווחה.מורת ראיה קיבלתם רק דרך הרווחה?
לנו יש מורת ראיה דרך מתי”א, האם יש שרותים ללקויי ראייה דרך הרווחה?
תשאלו אפילו על השמה מחוץ לעירוכן אמרו לי מראש שבעיקרון אין מקומות פנויים במעון שיקומי למרות שהילד זכאי וצריך... מה אפשר לעשות?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים