התייעצות פתיחת תיק עצמאי לבד

• הוסף לסימניות
שלום
יש לנו גן בבית ואני רוצה לפתוח תיק כדי לקבל מענק לידה וכו
השאלה היא אם כדאי להיכנס לבד לעניין או לשלם רו"ח וזהו
אני מתכווין שאולי יש דברים שכדאי להצהיר סכום מסויים וכו וכן החזרים ומענקים שאוכל להפסיד אם אעשה את זה לבד בלי לשעת את כל הענינים
אשמח לעזרה

• הוסף לסימניות
שלום
אני מתכווין שאולי יש דברים שכדאי להצהיר סכום מסויים וכו וכן החזרים ומענקים שאוכל להפסיד אם אעשה את זה לבד בלי לשעת את כל הענינים
אשמח לעזרה
עדיף עם רו"ח
יכולה להמליץ על מישהי לא יקרה בפרטי

• הוסף לסימניות
פתיחת התיק זה ממש לא עיינין מסובך ,
אין סיבה לשלם על זה כסף

• הוסף לסימניות
השאלה על ההמשך
כגון: להוריד את סכום ההכנסות כדי לחסוך בביטוח לאומי וכו
לדעת לבקש ולקבל החזרים ומענקים וכו

• הוסף לסימניות
אנחנו באותה סירה ושנים רבות מגישים לבד

• הוסף לסימניות
ומקבלים מענק עבודה?
הבנתי שזה יכול להיות בסביבות ה7000

• הוסף לסימניות
שלום
אשמח לעזרה
כמו בכל תחום, אם אתה מבין - תעשה לבד, (אא"כ אתה רוצה ראש שקט),
ואם אתה לא מבין תקח איש מקצוע.
יתרונות של איש מקצועי הם רבות (חיסכון מירבי לטווח רחוק, מקצועיות, ראש שקט וכו),
ויתרונות של לבד זה בעיקר חסכון בכסף.

• הוסף לסימניות
כמו שכבר ענו - פתיחת תיק זה כלום והרבה עושים את זה לבד,
עיקר הקושי הוא הגשת דוח שנתי -
וגם את זה יש הרבה שעושים לבד,

אבל לאחר שנתיים שהגשתי לבד - השנה הגשתי דרך רו"ח/יועצת מס,
ואני יכול להמליץ שזה שווה פי-כמה מלהגיש לבד,

רק כדאי לקחת רו"ח שמתמצא בסוג העסק שלכם.

• הוסף לסימניות
אישית ממליץ דרך איש מקצוע מהניסיון שלי זה שווה את הרוגע.

אבל למי שחושב אחרת ממני הייתי מחלק את זה ל - 3 קבוצות:
1. חייבים מייצג - אין להם מושג ולא יוכלו לעשות לבד מה שנדרש מחוסר זמן או ידע וכדו' (זה לא בושה)
2. עדיף מייצג - עלולים לשכוח מחוסר הבנה לטפל בדברים בזמן או לא למקסם את ההטבות וכדו'
3. מייצג מיותר - מבינים היטב מה נדרש, מגישים הכל תמיד בזמן, לומדים כל נושא חדש בתחום ומבינים את המשעמות

• הוסף לסימניות
יועצת מס מוסמכת, פתיחת תיקים מול רשויות המס וביטוח לאומי,
הדרכה ראשונית בהתאם לאופי העסק הגשת דוחות והצהרות הון
מעטפת לאורך כל הדרך
שכ"ט נח - פתיחת תיקים 350 ש"ח ליווי אישי ומקצועי מחיר שנתי 1200
0527149696
בכל החלטה- שיהא בהצלחה

• הוסף לסימניות
בוקר טוב
לפני כחודשיים פנה אלי אברך, ורצה לפתוח עסק על שם אשתו בשביל המענקי לידה וכו' (עסק אמיתי, לא חלילה פקטיבי), אמרתי לו את המחיר, והוא נמנע ורצה לפתוח לבד.
בדק באתרים, חיפש הדרכות, ופתח לבד.
שבוע שעבר פנה אלי, והתברר שבעוד מספר חודשים יגיע לו לקבל מענק לידה, ורצה שאוודא שהכל תקין, כי חש שאינו בטוח בעצמו.
והתברר, שאשר יגור בא לו, ואכן אינו זכאי לקבל את המענק... אכן יש עסק, הוא פתח והכל, אבל בהגדרות שהגדיר שגה, והעסק שלו לא זכאי במענקי לידה...
למזלו, הוא פנה מוקדם מאוד, כך שעוד ניתן להציל משהו מהזכאות שלו.
מקווה שעזרתי
יום טוב

• הוסף לסימניות
אפשר לפנות אלי להצעת מחיר עבור פתיחת תיקים ודוח שנתי dwcpa3131 בגימייל....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה