פתיחת PDF

• הוסף לסימניות
האם יש אפשרות לפתוח כל PDF שיהיה אפשר להזין עליו נתונים ?
(כדוגמת הקובץ המצו"ב)

קבצים מצורפים

• טופס 101 פתוח.doc
    KB 195 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
נכון.
אולי אנסח את השאלה שלי אחרת.

האם יש אפשרות לערוך מסמך וורד בצורה כזאת שיהיו נתונים שלא תהיה אפשרות לשנות (כמו PDF) ויהיה אפשר רק להזין נתונים על המסמך הקבוע.

(הטופס המצורף נראה כמו PDF, רק שיש אפשרות להזין נתונים עליו. אז איך זה נקרא, PDF פתוח או וורד סגור ?)

• הוסף לסימניות
אפשר להכניס את הנתונים שאינך רוצה שישתנה לתוך כותרת עליונה / תחתונה - ואז זה בעצם נעול
ואת השאר בגוף המסמך?!

בתקווה שזו כוונתך.

• הוסף לסימניות
האם נראה שמי שערך את המסמך המצו"ב, ערך את זה בצורה כזאת ?

• הוסף לסימניות
עדיין לא הבנית.

אתה רוצה ליצור קובץ וורד כדוגמת הקובץ שהבאת ?

• הוסף לסימניות
כן.
(האמת היא שמה שאני רוצה זה לקחת מסמך (שכעת PDF) ושאוכל להזין עליו נתונים, אני לא יודע מה הדרך, האם לפתוח את ה PDF באיזו שהיא צורה, או שאצטרך לכתוב את זה מחדש בוורד ולנעול את זה [גם את זה אני לא יודע איך]

תודה רבה

• הוסף לסימניות
אבל כך אפשר לזייף בעצם כל מסמך????

• הוסף לסימניות
אם הבנתי אותך נכון - (ואני ממש לא בטוחה בזה..........)
אז האמת שזה דיי פשוט.
רציתי להכין הסבר יותר מפורט,
אבל בטופס שצירפת כבר מישהו דאג להכין מקומות מוכנים למילוי,ובסריקה של הPDF הוא קלט אותם ויצר ישר שדות מילוי...
אבל בכל מקרה -
גם בלי שזה יהיה את פשוט הולכת לפי התהליך הזה שצירפתי כאן,
יש לך כל מיני אפשרויות...
בהצלחה!
(צירפתי גם קובץ סגור מוכן....)

קבצים מצורפים

• הסבר.jpg
    1.1 MB · צפיות: 16
  • טופס 101 פתוח.pdf
    KB 165 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
הטופס הזה הוא וורד ולא PDF
הוא נקרא 'טופס' (טפסים)
יש אפשרות בוורד להגן על הטופס ולתת אפשרות למלאות טקסט רק במקומות מסויימים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tkh;915753:
הוא נקרא 'טופס' (טפסים)

איך עושים את זה ?

• הוסף לסימניות
לא בקי בכך מספיק.
ניתן להיעזר בעזרה של וורד.
כעיקרון בווררד 2007/2010 זה נמצא בכרטיסיה מפתחים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tkh;915753:
הוא נקרא 'טופס' (טפסים)
העיקר מה שרציתי זה האפשרות למלאות טפסים במחשב, שתהיה לי אפשרות למחוק ולהוסיף ולהעתיק וכו' ואת זה אפשר גם כך.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה