- הוסף לסימניות
נכתב ע"י פופקו;1617054:קודם כל כשאני רואה שיש סאונד טוב, אני משוחד.
ועכשיו לביקורת שתתקבל בברכה ככה רק בשביל הפרפקציוניזם:
הסאונד הוא דיגטלי ביחס לויזואלי
בהתחלה הסוויש הראשון ממשיך טיפה אחרי המעבר
---
חוץ מזה פשוט כל הכבוד על הסאונד, זה בדיוק מה שלוקח פתיח יפה ועושה אותו למושלם.
נכתב ע"י אופק רחב;1617060:אהבתי את האומץ, להודיע ברור וחד משמעית כי כל ביקורת לא תתקבל בברכה.
נכתב ע"י maor700;1617143:זה סביר, אם את רוצה ביקורת אכתוב איך ניתן לשפר לדעתי.
נכתב ע"י maor700;1617389:אוקי,
אני חושב שביקורת בונה זה הדבר הכי טוב שאפשר לקבל על עבודה כי היא תשפר אותי ואילו מחמאות לא יעשו את זה.
לעניינו:
1. אני מבין שניסית לדמות מצב של סרט נע אחורה בזמן, כדי באמת לתת את התחושה הזו כדאי להשתמש בפילם אמיתי כמו המצ"ב לדוג', אפילו הייתי מחפש משהו יותר וינטג.
התנהגות של פילם אמיתי תוכלי לשאוב השראה מכאן:
https://www.youtube.com/watch?v=OvJzklFKqZc
2. לגבי המסגרת אבן או לא יודע בדיוק מה, היא מפוקסלת ויכול להיות שהייתי מוותר עליה או שהייתי שם אבן דקורטיבית שמאפיינת את תקופת תור הזהב וגירוש ספרד כדי להכניס לאווירה יותר מדוייקת.
3. לגבי הלוחית באמצע הייתי משתדל לעשות אותה יותר אמינה. טקסטורה יותר ריאליסטית
מתמונה אמיתית הייתה עוזרת תוכלי לאתר אחת כזו כאן:
http://www.cgtextures.com
בנוסף הייתי מקנה ללוחית יותר עומק שלא תראה שטוחה מדי. ניתן לעשות זאת בכלים מתקדמים כמו E3D או לעבוד עם הכלים המסרותיים של אפטר בשילוב Layer Style
בנוסף לכל אלו יכל להיות ששווה ליצר מצלמה לסצינה ולתת לה וויגל מאוד עדין באורנטיישן כדי להדגיש את התלת מימדיות, לא תמיד זה משפר צריך לראות איך יוצא.
לגבי המילים החרוטות כנ"ל ולהשתדל להקנות להן מראה יותר אמין שמתקשר עם התלת מימדיות של האבן בעזרת ליירסטייל כנ"ל. שימוש ב rough edges גם כן יעזור להקנות מראה יותר אורגני ופחות סימטרי.
לגבי ההתנהגות של הטקסט ייתכן וכדאי ללכת על הסטייל של שעון מכאני שהשנים נעות בציר האנכי כמו מכונת הימורים , כי זו התנהגות יותר הגיונית ומוכרת לצופה.
לגבי נסיעה בזמן לשים תמונות שמשקפות יותר את הכרונולוגיה ההיסטורית עד לתקופת גרוש ספרד.
לגבי הגפרור והכותרת הסופית, אני מרגיש שיש כאן חריגה מהקונספט, אם בחרת ללכת על הסטייל הווינטג פילם הסיומת צריכה לתקשר עם ההתחלה ולהמשיך את הקו הזה.
בפילם יש התנהגות של שריפת התמונה בחשיפה לאור בחדר הפיתוח כתוצאה מכך יש הרבה הבזקים שאופיינים לפילם והסטייל הזה מאוד אופנתי בשלוש שנים האחרונות , יכול להיות ששווה לבדוק את הכיוון הזה לגבי סיום וחשיפת הכותרת.
לגבי הסאונד, הקו הכללי נכון אבל חסר מיקס נכון של הכל, שילוב יותר אלגנטי וטבעי של הסאונד ישפר את זה מאוד. זה אומר פידיים כשצריך וזרימה יותר נכונה של הסאונד ז"א שלא ירגישו שהנה עכשיו מתחיל סאונד והנה הוא נגמר ועכשיו מתחיל אחד אחר אלא זרימה יותר טובה.
אפשר לשלב את הסאונדים אחד על השני כך שלפני שהאחד נגמר השני מתחיל ואז זה פחות מורגש. כמו כן סאונדים יותר איכותיים יעזרו להרגשה הזו יותר.
מקווה שעזרתי.
נכתב ע"י maor700;1617389:אוקי,
אני חושב שביקורת בונה זה הדבר הכי טוב שאפשר לקבל על עבודה כי היא תשפר אותי ואילו מחמאות לא יעשו את זה.
לעניינו:
1. אני מבין שניסית לדמות מצב של סרט נע אחורה בזמן, כדי באמת לתת את התחושה הזו כדאי להשתמש בפילם אמיתי כמו המצ"ב לדוג', אפילו הייתי מחפש משהו יותר וינטג.
התנהגות של פילם אמיתי תוכלי לשאוב השראה מכאן:
https://www.youtube.com/watch?v=OvJzklFKqZc
2. לגבי המסגרת אבן או לא יודע בדיוק מה, היא מפוקסלת ויכול להיות שהייתי מוותר עליה או שהייתי שם אבן דקורטיבית שמאפיינת את תקופת תור הזהב וגירוש ספרד כדי להכניס לאווירה יותר מדוייקת.
3. לגבי הלוחית באמצע הייתי משתדל לעשות אותה יותר אמינה. טקסטורה יותר ריאליסטית
מתמונה אמיתית הייתה עוזרת תוכלי לאתר אחת כזו כאן:
http://www.cgtextures.com
בנוסף הייתי מקנה ללוחית יותר עומק שלא תראה שטוחה מדי. ניתן לעשות זאת בכלים מתקדמים כמו E3D או לעבוד עם הכלים המסרותיים של אפטר בשילוב Layer Style
בנוסף לכל אלו יכל להיות ששווה ליצר מצלמה לסצינה ולתת לה וויגל מאוד עדין באורנטיישן כדי להדגיש את התלת מימדיות, לא תמיד זה משפר צריך לראות איך יוצא.
לגבי המילים החרוטות כנ"ל ולהשתדל להקנות להן מראה יותר אמין שמתקשר עם התלת מימדיות של האבן בעזרת ליירסטייל כנ"ל. שימוש ב rough edges גם כן יעזור להקנות מראה יותר אורגני ופחות סימטרי.
לגבי ההתנהגות של הטקסט ייתכן וכדאי ללכת על הסטייל של שעון מכאני שהשנים נעות בציר האנכי כמו מכונת הימורים , כי זו התנהגות יותר הגיונית ומוכרת לצופה.
לגבי נסיעה בזמן לשים תמונות שמשקפות יותר את הכרונולוגיה ההיסטורית עד לתקופת גרוש ספרד.
לגבי הגפרור והכותרת הסופית, אני מרגיש שיש כאן חריגה מהקונספט, אם בחרת ללכת על הסטייל הווינטג פילם הסיומת צריכה לתקשר עם ההתחלה ולהמשיך את הקו הזה.
בפילם יש התנהגות של שריפת התמונה בחשיפה לאור בחדר הפיתוח כתוצאה מכך יש הרבה הבזקים שאופיינים לפילם והסטייל הזה מאוד אופנתי בשלוש שנים האחרונות , יכול להיות ששווה לבדוק את הכיוון הזה לגבי סיום וחשיפת הכותרת.
לגבי הסאונד, הקו הכללי נכון אבל חסר מיקס נכון של הכל, שילוב יותר אלגנטי וטבעי של הסאונד ישפר את זה מאוד. זה אומר פידיים כשצריך וזרימה יותר נכונה של הסאונד ז"א שלא ירגישו שהנה עכשיו מתחיל סאונד והנה הוא נגמר ועכשיו מתחיל אחד אחר אלא זרימה יותר טובה.
אפשר לשלב את הסאונדים אחד על השני כך שלפני שהאחד נגמר השני מתחיל ואז זה פחות מורגש. כמו כן סאונדים יותר איכותיים יעזרו להרגשה הזו יותר.
מקווה שעזרתי.
הוצאת לי את המילים מהפה.ואני הייתי משלמת על כזאת ביקורת...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים