כללי פתק מצורף למשלוח המנות

• הוסף לסימניות
מה דעתכם על המצו"ב?
נ.ב. אני צועק על לשעבר, משלוחי המנות כבר נשלחו, אז תכסחו בכיף..
קרדיט לפונטים של עוקץ מאיר סדן.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;962841:
מה דעתכם על המצו"ב?
נ.ב. אני צועק על לשעבר, משלוחי המנות כבר נשלחו, אז תכסחו בכיף..
קרדיט לפונטים של עוקץ מאיר סדן.

אחרי כזה כיתוב מי צריך אוכל?

• הוסף לסימניות
בס"ד
ביקשת הפצצות, קבל:
ובמחילה ממך.
לטעמי האישי נחמד-חובבני
אני רואה נסיון לשקף משהו ישן ועתיק, חלק ממגילה (אולי בגלל זה הנייר הקרוע מהצד?)
הפרח כל כך מנותק, הריבוע מסביב נראה מיותר
לא נורא, בשנה הבאה בעזרת השם אולי יצא יותר טוב. אפשר להתאמן מעכשיו..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י vmydesign;962914:
בס"ד
ביקשת הפצצות, קבל:
ובמחילה ממך.
לטעמי האישי נחמד-חובבני
אני רואה נסיון לשקף משהו ישן ועתיק, חלק ממגילה (אולי בגלל זה הנייר הקרוע מהצד?)
הפרח כל כך מנותק, הריבוע מסביב נראה מיותר
לא נורא, בשנה הבאה בעזרת השם אולי יצא יותר טוב. אפשר להתאמן מעכשיו..
אני חובבן (כמקצוע):)
רק זה לא בדיוק הניסיון לשקף משהו עתיק, אלא ניסיתי ליצור מראה שמתאים לשנות החמישים. שהיו מדביקים פרחים שיובשו בין דפים של ספר עבה, על נייר מכתבים שעלה 3 גרוש, הדפיסו עליו במכונת הכתיבה את המכתב, ושלחו עם הילד שהתחפש לקובוי או לערבי.
כנראה שלא הצלחתי לשקף את זה, אחרת לא היית טועה בזה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;963105:
אני חובבן (כמקצוע):)
רק זה לא בדיוק הניסיון לשקף משהו עתיק, אלא ניסיתי ליצור מראה שמתאים לשנות החמישים. שהיו מדביקים פרחים שיובשו בין דפים של ספר עבה, על נייר מכתבים שעלה 3 גרוש, הדפיסו עליו במכונת הכתיבה את המכתב, ושלחו עם הילד שהתחפש לקובוי או לערבי.
כנראה שלא הצלחתי לשקף את זה, אחרת לא היית טועה בזה.

אני לא יודעת בעניין שנות החמישים לא מכירה אבל מה שתיארת כך זה בדיוק נראה אז כנראה שהצלחת...

• הוסף לסימניות
רק את המלל כדאי לסדר בצורה קריאה יותר לדוגמא: עוגת טורט נהדרת ביחד ולא שורה מתחת
או מעוטר בסוכריות ביחד ולא שורה מתחת ועל זו הדרך...

ומעבר לעיניין העיצובי.. הרעיון למשלוח מקסים

• הוסף לסימניות
פשוט אנחנו כבר לא זוכרים מאז שנות החמישים ולכן לא קלענו....
בכל אופן יפה מאד

• הוסף לסימניות
מה שעשית יפה מאד, אבל מתאים למכתב שמצאו היום (מסתמא בבוידם) משנות החמישים....
לא נראה לי שבשנות החמישים כתבו לכתחילה על דף ישן, נראה לי שהדף היה לבן-מלוכלך ואפילו קצת גס ולא חלק ומבריק כמו הדפים של היום.
הפונט צריך להיות של מכונת כתיבה (נראה לי שיש פונט כזה בפונביט) ללא הבדלי גודל, בצבע חום, בצורת כתיבה מונוטונית מאאד.
הפרחים יפים, באמת הם נראים אחרי ייבוש של ספר כבד...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ראש בריא;963340:
מה שעשית יפה מאד, אבל מתאים למכתב שמצאו היום (מסתמא בבוידם) משנות החמישים....
לא נראה לי שבשנות החמישים כתבו לכתחילה על דף ישן, נראה לי שהדף היה לבן-מלוכלך ואפילו קצת גס ולא חלק ומבריק כמו הדפים של היום.
הפונט צריך להיות של מכונת כתיבה (נראה לי שיש פונט כזה בפונביט) ללא הבדלי גודל, בצבע חום, בצורת כתיבה מונוטונית מאאד.
הפרחים יפים, באמת הם נראים אחרי ייבוש של ספר כבד...
נראה לי שמבחינה טכנית, הניירות של פעם היו מצהיבים יותר מהר מהניירות של היום, בגלל שלא הייתה אז טכנולוגייה להלבנה פלסטית כמו של היום שזה צבע אטום, אלא מקסימום הלבנה של הסיב, שמחזיקה הרבה פחות זמן, כנ"ל לגבי הטקסטורה, שהייתה גסה יותר משל היום. (בילדותי הייתי אוסף ספרים "עתיקים" מהגניזה) והדף היה יותר עבה בגלל שזה דפוס בלט, ולך תדפיס בבלט על נייר בייבל, אני לא בטוח ש80 גרם היה עומד בזה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה