פתרון אדיר למכה השלישית>>>!!!!

• הוסף לסימניות
אז כך הבנות שלי חזרו כל יום עם ראש מפוצץ וכל יום ישבתי על כל ראש חצי שעה...
חשבתי שאני יוצאת מדעתי--
השתמשתי בסרקל, בשמפו ומרכך של מורז וכו'....
והבעיה לא נפתרה!!

ואז המליצו לי על שמן רוזמרין!!!!
אני מורחת בעיקר מאחורי האוזניים ובקודקוד הראש, ואז על שאר השיער---
מרחתי שבוע שלם וכמובן בדקתי כינים כל יום כרגיל, וכל יום היה פחות עד ששבוע אחרי שהתחלתי ועבדתי בתמידות לא יצאה כינה אחת!!!!!!!

אני ממשיכה למרוח כל יום אחרי האמבטיה (אמרו לי גם למרוח לגן אבל אני לא שמה כי הריח נורא...) וב"ה בלי עין הרע הראש פשוט נקי!!!!

נסו והמליצו הלאה!!!!
וכך נמגר את המכה הזאת! אמרתי לעצמי שזה ממש מצוה להפיץ את זה...:)
קונים את זה בחנות של טבע.
המון הצלחות וסיעתא דישמיא.

• הוסף לסימניות
הבנות שלי לא מסכימות כי הריח נשאר ? מה עושים?????

• הוסף לסימניות
כשהייתי בת 5 לפני הרבה הרבה הרבה שנים, אמא שלי היתה עושה בדיוק את מה שכתבת..
אבל תמיד יש כאלו שלא מכירים, וישמחו להכיר.

:)

• הוסף לסימניות
אל תשימי מידי הרבה....
הכינה מריחה את זה מיד---

הבנות שלי גם לא הסכימו ופשוט סרקתי במסרק סמיך והראתי להן את הכינים והן פשוט נגעלו
ממה שהולך להן על הראש.........
היום הם כבר מבקשות לבד! זה חלק מתהליך ההשכבה----

• הוסף לסימניות
גם לי עשו את זה בתור ילדה, ובכ"ז לא עזר... ונשארתי עם כינים שלא מוכנות לעזוב עד גיל 13...
זה עובד ברוב המקרים, לא בכולם. מה שבטוח, ששווה לנסות!

• הוסף לסימניות
תודה! גמלי יש בת אחת שמתנדבת לאחסן בין השערות העבות שלה את כל הכינים מכל בנות בית הספר. רגע לפני שאני מספרת אותה קצוץ (די, כבר נמאס! וכל בנות הבית נדבקו לי!!) אני חייבת לנסות גם את זה.

אם יש למישהי עוד רעיונות איך להיפטר מכינים אצל ילדה שהראש שלה כמו מגנט לכינים, אני אשמח מאוד!!

• הוסף לסימניות
אני קניתי לבת שלי משהו שנקרא רידלייס
עבד פלאים, בפעם אחת מיגר את ה-כ-ל!!!

• הוסף לסימניות
אגב, מסרק אסי 2000 המדובר לא מוציא הכל בכל מכל כל כפי שנאמר באשכול שבקישור. והוא גם לא יקר להחריד, קניתי אותו בבית המרקחת של הכללית ב33 ₪ בלבד.

• הוסף לסימניות
פטנט שאני גיליתי. בס"ד

לילדים שלי היה כמויות כינים גילאי 4 ו-2
והגדול עוד היה מסכים שאוציא לו, הקטן יותר היה רק בשינה
סיוט סיוט
הייתי יושבת יומיים ואחרי שבוע שוב נדבקו מהגן

יום אחד נגמר להם השמפו ושמתי להם שמפו DOVE
והתעצלתי לקנות.
פתאום שמתי לב שאין כינים מאז, ויותר מזה. היו חוזרים שכת' בתיקיה שהגן מלא כינים או הכיתה. נא לבדוק ראשים
והם לא נדבקו
כבר יותר משנה אני עם השמפו. ואין כינים. קיץ וחורף. אין.
ופעם לא היה מצב שהם לא נדבקים.

ב"ה

• הוסף לסימניות
פעם כשהייתי קטנה, הייתה אצלנו ילדה בגן שאמא שלה מרחה לה שמן רוזמרין על הראש ואף אחת לא התקרבה אליה!!!אויש הריח של זה אני זוכרת עד היום!!! אל תעשו את זה!!!

ישנו תכשיר מצוין שנקרא כינמית מאוד עוזר, מנסיון.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י shiran a;1107650:
אגב, מסרק אסי 2000 המדובר לא מוציא הכל בכל מכל כל כפי שנאמר באכשול שבקישור. והוא גם לא יקר להחריד, קניתי אותו בבית המרקחת של הכללית ב33 ₪ בלבד.

נכון כי בכללית מושלם יש עליו 50% הנחה, המחיר הרגיל שלו הוא 60 ש"ח !

• הוסף לסימניות
כל התכשירים האלו מזיקים!!!!!!!!!
אני עובדת כל יום עם אסי 2000.
אין ברירה.
זה חומרים שמזיקים למוח.
שמעתי את זה מדוקטורית...
היא בעצמה לא משתמשת בכל התכשירים עבור הילדים שלה.
אין ברירה!

• הוסף לסימניות
אסי2000 - צריך לסרק מהשורש לכיוון קצה השערה, אחרת הוא באמת לא מוציא הכול.

אשתף אתכן במה שאני עושה, אולי יועיל למישהי:
אצלי, ב"ה, הבעיה כמעט ולא קיימת.
אם קורה שנדבקים אני עושה בדיקה מקיפה של כל הראש. קבוצת שיער ועוד קבוצת שיער. מה שכבר עברתי אני מחזיקה בקליפס, וכל קבוצת שיער אני מסרקת מספר פעמים כנ"ל, מהשורש לכיוון קצה השערה. אני מתחילה את המסע בעורף, ומקפידה מאוד באזור של מאחורי האוזניים. לא מוותרת אפילו על קבוצה אחת של שיער, כי פעם אחת, שכבר ממש רצינו לגמור וכמעט ויתרנו על קבוצת השיער האחרונה מצאנו שם גב' שמנה. אחרי סאגה כזו ועוד כמה סירוקים אקראיים הבעיה נפתרת ב"ה לתקופה ארוכה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GRN;1107757:

אם קורה שנדבקים אני עושה בדיקה מקיפה של כל הראש. קבוצת שיער ועוד קבוצת שיער. מה שכבר עברתי אני מחזיקה בקליפס, וכל קבוצת שיער אני מסרקת מספר פעמים כנ"ל, מהשורש לכיוון קצה השערה. אני מתחילה את המסע בעורף, ומקפידה מאוד באזור של מאחורי האוזניים. לא מוותרת אפילו על קבוצה אחת של שיער, כי פעם אחת, שכבר ממש רצינו לגמור וכמעט ויתרנו על קבוצת השיער האחרונה מצאנו שם גב' שמנה. אחרי סאגה כזו ועוד כמה סירוקים אקראיים הבעיה נפתרת ב"ה לתקופה ארוכה.
אכן, זו הדרך הכי טובה.
דרך ארוכה שהיא קצרה.
שהתה אצלי פעם ילדה נחמדת שראשה היה מלא עד אפס מקום. משהו ממש היסטרי.
בכל ערב אחרי האמבטיה ערכתי לה סרוק (כמו לכל השאר, אבל אצלה זה היה אררררוך)
היא הייתה מבסוטה מתשומת הלב ולא התלוננה.
אני חשבתי בלבי שכנראה לאם אין מושגים היגייניים בכלל, ולא ציפיתי לתגובות על המאמץ שעשיתי -לאו דווקא מטעמי צדקות. פשוט לא התחשק שכל הבית ירחש.
אחרי שהילדה שבה הביתה, האם התקשרה מתפעלת:"תגידי לי, איך הצלחת לנקות לה ככה את הראש? אני ממש משתגעת. זה לא נגמר. מה שמת לה?"
מה יכולתי להגיד? -סירקתי. אבל כנראה זו תורה ולימוד היא צריכה.
יסודי, יסודי ולא לוותר על אף שעל.

• הוסף לסימניות
הבעיה העיקרית זה ההדבקות אחרי זה.

הרי בגן יש לפחות 13 ילדים שלא כל אמא מנקה יום יום
והוא נדבק אחרי שאני הייתי מנקה
ומיד כשהוא נדבק הייתי מנקה
אבל זה מתסכל שהוא נדבק ולא מסכים כל הזמן להסתרק, נמאס.

כבר כמעט חשבתי לשים את הרוזמרין אבל ב"ה מצאתי את הדאב

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yudb;1107752:
כל התכשירים האלו מזיקים!!!!!!!!!
אני עובדת כל יום עם אסי 2000.
אין ברירה.
זה חומרים שמזיקים למוח.
שמעתי את זה מדוקטורית...
היא בעצמה לא משתמשת בכל התכשירים עבור הילדים שלה.
אין ברירה!

זהו, שכל החומרים שמשמידים כינים באופן כימי (כמו 'נוק' שהיה פעם) הם באמת רעילים, אבל בשנים האחרונות פותח פטנט חדש:
סוג של ג'לים על בסיס סיליקון, לא רעילים, ששמים אותם לרבע שעה על שיער יבש, והם פשוט חונקים את הכינים מחוסר חמצן.
ניסינו ונהיה שקט ארוך.
(עד הפעם הבא, כמובן :(
אבל בכל אופן הרווחנו כמה חודשים של שקט)

מומלץ!

• הוסף לסימניות
אסי 2000 הוא באמת מסרק יעיל מאד!
אני קניתי ב"שאול תמרוקים" (ירושלים) ב40-49 ש"ח לערך.
שווה מאד.

גם אני מסתייגת מהריח של הרוזמרין. וזוכרת את החברות הדחויות בגללו.
אז לא כדאי להגזים עם הכמיות.
רק לשים מעט מאחורי האוזנים.
ומה עוד, שהכינים מתרגלות לריח הזה לאחר תקופה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GRN;1107757:

ב"ה בנותי עדיין קטנות וחסרות שיער... אז עוד לא הגעתי לשלב הזה בחיים.
אבל אני זוכרת את אמא שלי משקיעה בענין שעות ארוכות...
ומה שברור:
בד"כ לא מספיקים רק סירוקים- כי יש ביצים שהמסרק הכי משוכלל לא מצליח להוציא. וכידוע הביצה הופכת תוך מספר ימים ליצור חי ומתרבה הלאה...
לכן אל תפספסו בסיום הסירוק לשבת עם הילדה כשראשה על הברכים שלך- ולעבור "שורה שורה" עם מסרק שעושה שבילים, ופשוט להוציא ביד את הביצים.
שוב- דרך קצרה שהיא ארוכה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה