פתרון אדיר למכה השלישית>>>!!!!

• הוסף לסימניות
כדי לשרוד את הבדיקה השנואה הזו,
אני אוהבת לתת בזמן הזה יחס אישי לבת הנבדקת, לשחק איתה, לדבר איתה סודות, לצחוק איתה...
זה זמן "פינוק"...
ומידי פעם אני בודקת לה מול המחשב, תוך צפיה בתמונות / סרטים של המשפחה / חתוונות וכו'.
זה כבר פינוק מיוחד...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מי;1107807:
זהו, שכל החומרים שמשמידים כינים באופן כימי (כמו 'נוק' שהיה פעם) הם באמת רעילים, אבל בשנים האחרונות פותח פטנט חדש:
סוג של ג'לים על בסיס סיליקון, לא רעילים, ששמים אותם לרבע שעה על שיער יבש, והם פשוט חונקים את הכינים מחוסר חמצן.
ניסינו ונהיה שקט ארוך.
(עד הפעם הבא, כמובן :(
אבל בכל אופן הרווחנו כמה חודשים של שקט)

מומלץ!

איך קוראים לג'ל הזה?

• הוסף לסימניות
אתם מעלים לי גרה על כל מה שאני עברתי לפני שלושה ח'.
נסענו ברציפות כמה פעמים למשך מספ' ימים. וכמובן שזה לא בבית, לא לקחנו מסרק סמיך, הילדים נפגשו עם ילדים אחרים, עד שיום אחד גיליתי ששניהם מגרדים ומתגרדים, פשוט נהיה לי רע (גדלתי על חרדות מכינים, זה מה שאני מעבירה כרגע הלאה...) היתה לי כמעט התקפת עצבים...
חזרנו הביתה, מייד חפפתי להם עם "פלא ראש" הם הסתובבו איתו חצי שעה ואז סרקנו היטב, (עם אסי 2000....) המצב לקח חודש!!! עד שהיו נקיים לגמרי. וכמובן שהמשכתי לסרק כל יום.

ואז נגמרו החגים, הם חזרו לגנים, ומזרו מלאים, קיבלתי התקף לב...
דיברתי עם הגננות, אחת מהן בכלל לא ידעה מה זה... אמרתי לה שברור לי שזה טרי כי זה היה בלונדיני, והוא שחור.
השניה אמרה לי שברור לה שזה מאחיו, (מזה נעלבתי)
ואז סיפרה לי חברה, שמיד כשהיא רואה שהראשים נקיים, היא חופפת יום יוםעם שמפו פינוק לילדים עם רוזמרין, והראשים נקיים.

כמובן שזה לא במקום סרוק, אלא איתו.
זה מצוין גם מנסיוני, ב"ה שקט אצלנו בגזרה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ד ה;1107859:
איך קוראים לג'ל הזה?

זה תרסיס שיש להרבה חברות בכל מיני שמות (יש הבדלים גדולים במחיר)
מבוסס על הרכיב- דימטיקון-
שאין לי מושג מהו בדיוק אבל הוא לא חומר הדברה כימי אלא מייבש את הכינים.

כרגע יש לי בבית 2 בקבוקים אחד בשם קמומילו והשני רידלייס

ממליצה מאד!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yudb;1107752:
כל התכשירים האלו מזיקים!!!!!!!!!
אני עובדת כל יום עם אסי 2000.
אין ברירה.
זה חומרים שמזיקים למוח.
שמעתי את זה מדוקטורית...
היא בעצמה לא משתמשת בכל התכשירים עבור הילדים שלה.
אין ברירה!

על הרידלייס כתוב בפירוש שזה לא כימי.

• הוסף לסימניות
גם חומץ דוחה כינים.

בילדותי, כשנפגשתי עם בנות המשפחה מארה"ב, תמיד הריח משערן ריח עדין מאד של חומץ. לא מאד מורגש, ורק מקרוב מאד. נראה לי שעדיף על פני ריח רוזמרין שנודף למרחקים...

ושיטה נוספת: פשוט לעשות פן לשער. (כמו שעושים פן מקצועי, שכבה - שכבה) לא רק שהכינים מתות, השיער מאבד את חינו בעיני הכינים מהראשים הסמוכים, והן שוקלות פעמיים לפני שהן עוברות אליו....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פילפל;1108608:
גם חומץ דוחה כינים.

בילדותי, כשנפגשתי עם בנות המשפחה מארה"ב, תמיד הריח משערן ריח עדין מאד של חומץ. לא מאד מורגש, ורק מקרוב מאד. נראה לי שעדיף על פני ריח רוזמרין שנודף למרחקים...

ושיטה נוספת: פשוט לעשות פן לשער. (כמו שעושים פן מקצועי, שכבה - שכבה) לא רק שהכינים מתות, השיער מאבד את חינו בעיני הכינים מהראשים הסמוכים, והן שוקלות פעמיים לפני שהן עוברות אליו....

אני באמת ממלאה ב"שפריצר" מים עם קצת חומץ ומתיזה עליהם בבוקר, אף אחד לא התלונן על ריח עד הלום.

• הוסף לסימניות
אני משתמשת ב'כינה נחמה'- שם הזוי.
ועזר פלאים!

• הוסף לסימניות
פעם שמעתי שבחו"ל - ארה"ב אין כזה דבר כינים, ילד שמגיע לביה"ס עם כינים שולחים הביתה עד למיגור התופעה.
למה פה לא עושים משהו כזה??
יכל לחסוך הרבה כאבי ראש ( תרתי משמע) לכולם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י א.א.;1108709:
פעם שמעתי שבחו"ל - ארה"ב אין כזה דבר כינים, ילד שמגיע לביה"ס עם כינים שולחים הביתה עד למיגור התופעה.
למה פה לא עושים משהו כזה??
יכל לחסוך הרבה כאבי ראש ( תרתי משמע) לכולם.

עוד יותר מכך...

ילדה עם כינים לא תתקבל לתסרוקת אצל אף ספרית בניו יורק...:mad:

כשהגענו מישראל לחתונת אחי בארה"ב, אחת הילדות הקטנות במשפחה, בעת תחילת התסרוקת הבחינה הספרית במשהו :eek: ולא הסכימה בשום אופן לבצע את התסרוקת, נדדנו בבוקר החתונה להרבה ספריות, ואף אחת לא הסכימה. עד ש"צדיקה" אחת הסכימה, אך בתנאי שנקנה אח"כ את המסרק.

בארץ... אם ספרית תחליט שאינה נוגעת בשיער שאינו חף לחלוטין מכינים/ביצים, היא יכולה לסגור את הבסטה... :rolleyes:

• הוסף לסימניות
נראה לי שהאמריקאים כבר לא מכירים את היצור הזה..

אולי משהו יעלה את זה לחוק פה בארץ??

אצלינו בביה"ס היתה מגיעה בודקת כל יום שישי וכל אחת היתה מקבלת פתק עם שלש אפשרויות:
נקיה /עם כינים /עם כינים וביצים/
והבודקת היתה מסמנת ליד.
זה עשה קצת לחץ. אבל לא עזר הרבה.
כי היה תמיד את הבנות המלאות שלא הזיז להם הרבה שהבודקת רושמת להם, וזה בנות גדולות שיכולות לעשות את הטיפול לבד ולא צריכות לחכות לאמהותיהן.
גם בשנות התיכון היה את הבנות הקבועות עם הכינים. (משום מה כל שנה היו שמים אותי ליד הבת עם הכינים. והייתי צריכה להזהר ולבקש מהמורות שיחליפו לי מקום, וכשהמורות שואלותת מה הסיבה לא נעים לומר...)
חבל שלא עובדים על זה בארץ יותר חזק. סה"כ זה הפסד של כולנו.

• הוסף לסימניות
יש לי רעיון עצום לפטנט משולב בהצעת חוק:
לשים בפתח בית הספר/גן מתז כזה כמו שיש בכניסה לבריכה, אבל של שמן רוזמרין.
כולן תהיינה אפופות בריח הנהדר הזה, ולכינים שלום! (ולא להתראות);)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נוי;1108786:
יש לי רעיון עצום לפטנט משולב בהצעת חוק:
לשים בפתח בית הספר/גן מתז כזה כמו שיש בכניסה לבריכה, אבל של שמן רוזמרין.
כולן תהיינה אפופות בריח הנהדר הזה, ולכינים שלום! (ולא להתראות);)

אה, נוי חמודה, זה בהחלט רעיון... אבל הכינים לא עפות מהראש, הן רק תצטופפנה על הפוניים של כולם כדי לחמוק ממנו...
והריח? אני לא הולכת להיות מורה אם יהיה כזה מתז!!!

• הוסף לסימניות
אני לעולם לא אבין את ההסתייגות הנוראה הזו מהריח של הרוזמרין!
אני המשכתי למרוח אותו על הראש אע"פ שלא עזר לי עם הכינים.
תקופה מסוימת היה לי בחדר נר ריחני בריח רוזמרין.
זה אחד הריחות היותר נעימים!!!
נכון, על טעם וריח אין להתווכח, אבל בד"כ ההבדלים בטעם לא עד כי כך קיצוניים... :confused:

• הוסף לסימניות
אני קוראת את האשכול הנ"ל ומתגרדת...
רק מהגועל..איכס!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה