כללי פתרון זמני לנתיבים.. אני מעלה את פוסט המיתוג בשוק מחנה יהודה מהמגזין בקובץ WORD

• הוסף לסימניות
זה לא נראה כמו בבלוג עצמו אבל זה הטוב ביותר שיכלתי לעשות רגע .. מבטיחה שבקרוב (אי"ה כמובן) יהיה פתרון מוצלח יותר.. תהנו. ואם יש ביקוש אסגור עבורכם כתבות נוספות.. יום טוב (-:

קבצים מצורפים

• ירושלים- מיתוג.doc
    KB 33.5 · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
תבדקי שוב, אצלי זה לא תקין...

• הוסף לסימניות
נסו את זה..

--

קבצים מצורפים

• נסיון נוסף.pdf
    1.1 MB · צפיות: 51
  • הוסף לסימניות
הPDF עולה,
אמנם בצורה מעצבנת, אבל שווה להתאמץ!!
תודה רבה!!

נשמח לעוד...
(:

• הוסף לסימניות
הי, תודה אורית,
את הפוסט המקדים לפוסט הזה קבלתי למייל... ועד עכשיו אני במתח.
באמת יהיה נחמד אם יהיה אפשרות גם לחסומים לראות את הניוזלטר שלך, מקריאת התקצירים הוא נראה מעוללה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צברית;934560:
הי, תודה אורית,
את הפוסט המקדים לפוסט הזה קבלתי למייל... ועד עכשיו אני במתח.
באמת יהיה נחמד אם יהיה אפשרות גם לחסומים לראות את הניוזלטר שלך, מקריאת התקצירים הוא נראה מעוללה![/QUOTE
את הPDF הצלחת לפתוח? אשמח אם נתיבים נוספים ידווחו לי אם הצליחו לפתוח את הPDF הנ"ל..

• הוסף לסימניות
רואים,
לא באיכות טובה במיוחד, לא מחולק בדף בצורה נכונה., האותיות שבורות
(לא מתאים בשביל להציג עבודה לראווה)
אבל החומר מעניין מאד!!

אני באמצע להוציא את העניים בשביל לקרוא.
חבל שא"א לפתוח ישר את האתר...

• הוסף לסימניות
הצלחתי לפתוח.
ונהניתי מאווד, בתור אחת שמאוהבת בשוק ובצורת המיתוג שלו.

• הוסף לסימניות
אני עובדת על פתרון הרבה יותר טוב.. בעזרת השם, מקווה לבשר אתכם בשורות טובות בקרוב. תודה על כל הפרגון!

• הוסף לסימניות
פוסט נחמד מאוד

תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה