למסירה פתרון חדש לטובת כל אלו שנחסמים להם קווי הוואטסאפ

• הוסף לסימניות
אתם בטוחים שבצורה הזאת זה עדיין כלול בחבילה ?!
שלא נחטוף בסוף הוצאה גדולה.

• הוסף לסימניות
זה עבד עד אתמול בשעות הבוקר המאוחרות....

• הוסף לסימניות
מישהו יכול לעזור?
משום מה הווצאפ לא עובד, זה קשור למה שכולם מדברים כאן?

למה חסמו?
למה זה לא עובד?
מה עושים?

• הוסף לסימניות
צריך גם להגיד את הצד השני של המטבע.

הקווים האלו נותנים גישה לכל מיני קווי נייעס שמזבזים את הזמן עם לשה"ר רכילות על כל העולם ואשתו..

מי שבאמת רוצה פתרון לנהל קבוצה טלפונית ועד הרבנים מציעים פתרון יחודי בשם 'קול כשר' שלעולם אינו נחסם.

תהליך ההרשמה וכן הניהול והכללים קצת קשים אבל זוהי ההחלטה שלהם אחרי התיעצות עם רבנים.

פנו אלייהם פעם אחת ולתמיד, בהצלחה

• הוסף לסימניות

הקווים האלו נותנים גישה לכל מיני קווי נייעס שמזבזים את הזמן עם לשה"ר רכילות על כל העולם ואשתו..

מי שבאמת רוצה פתרון לנהל קבוצה טלפונית ועד הרבנים מציעים פתרון יחודי בשם 'קול כשר' שלעולם אינו נחסם.

תהליך ההרשמה וכן הניהול והכללים קצת קשים אבל זוהי ההחלטה שלהם אחרי התיעצות עם רבנים.

שטויות הכל ביזנעס. השאלה כמה תשלם דמי כופק

• הוסף לסימניות
שטויות הכל ביזנעס. השאלה כמה תשלם דמי כופק
עם כל הכבוד לפעילותך הקדושה בתחום של הדרן, אכן חן חן.

לא מדובר בביזנס כלל, אם היה מדובר בביזנס לא היו מקשים את תהליך ההרשמה וקבלת ההודעות והיו נותנים גישה לקווים כאילו כשרים והיו עושים הרבה יותר כסף.

נראה לי שאין לך מושג בתחום כלל, תעשה עבודת שטח ותביא ראיות לדבריך.

• הוסף לסימניות
הוספת קידומת +972 מייקר את עלות השיחה? מישהי ביררה או יודעת?

• הוסף לסימניות
ברור שהכל ביזנס, חברת סלקום לדוג' נותנת 9000 דקות שזה הכי הרבה אבל מנגד חוסמת את כל הקוים שזה השימוש העיקרי של צריכת הדקות כי בינינו מי מדבר עם חברים 9000 דק' בחודש? כך שיוצא שאף אחד מלקוחותיהם לא יכול להצטרך יותר מ3000-4000 דק' מה שנותנות כל החברות-נקודה למחשבה

• הוסף לסימניות
ברור שהכל ביזנס, חברת סלקום לדוג' נותנת 9000 דקות שזה הכי הרבה אבל מנגד חוסמת את כל הקוים שזה השימוש העיקרי של צריכת הדקות כי בינינו מי מדבר עם חברים 9000 דק' בחודש? כך שיוצא שאף אחד מלקוחותיהם לא יכול להצטרך יותר מ3000-4000 דק' מה שנותנות כל החברות-נקודה למחשבה
אין קשר בכלל בין וועדת הרבנים לביזנס של סלקום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות

אשמח לקבל פרטים
בשנה האחרונה פתחתי קו וואצ'אפ למטרה מסויימת והוא נפל מס' פעמים
אני כבר על סף ייאוש
וחייבת מס' שלא נופל בשום חברה

• הוסף לסימניות
אין שום חיוב נוסף לכאורה בחיוג מהסוג הזה. זה בסך הכל קידומת בין לאומית.
על אותו משקל שאם אתה גר בירושלים אתה לא מחייג למספר ירושלמי 02, ולעיר אחרת צריך כן את קידומת השייכת לה.
+/00 זה לא משנה, זה מבצע את אותה פעולה.
לדוגמא המספר 02999999 = אז במקום מחייגים בקידומת בינלאומת

972+/ 00972 - שזה הקידומת של ישראל
2- שזה הקידומת של ירושלים.
9999999 - שזה המספר המקומי.

(קורס קצר בחיוג בינלאומי......)

• הוסף לסימניות
איזו קידומת מוסיפים לקוים שנחסמו בהוט מובייל??

• הוסף לסימניות
שיחה בקידומת כזו היא עדיין במסגרת שיחות חינם של חברות הסלולר?

• הוסף לסימניות
איך עושים את זה?
איך פונים?
האם זה בחינם?
בחנם לגמרי

מה שחפשתי בגוגל יצא לי דרכי התקשרות בלינק המצורף
http://www.kolkasher.co.il/ContactUs.aspx

מקווה שאני שולח למקום הנכון.
אם אתם בכל זאת מסתבכים שלחו לי באישי מספר פקס לשליחה של טופס רישום.
רישום קצרצר וזהו.

גילוי נאות: אין לי שום שייכות למקימי הקווים או לועד הרבנים לעניני תקשורת.

אני סבור שועד הרבנים עושה את מלכתו נאמנה כפי הרבנים שעומדים בראשה כיום שאתם הם מתיעצים ולכן אני רואה מן הראוי לפרסם את יוזמתם לקו עם קרטויונים לפי החלטות הרבנים

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
מנילח הנחה ומשם ממשיך.
יש לך הוכחות לכך?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה