פתרון חידה מצויירת

• הוסף לסימניות
צפה בקובץ המצורף 286872הכוונה לכל הזוגות חסוי בנים שמה שנותן להם כח במירוץ המתיש ולעיתים ארוך מאאאד זה התקווה שיבוא יום והתפילות יפתחו להם שערי שמים וזכו ליקר ומתוק מכל ותקווה שיפתח להם מכאן על ידו המשך עתידם גם אני שייך הייתי לאלו במשך כ20 שנים בשנה ה-19 לנישואינו נולדה לנו בת קטנה ויפה שנפטרה לאחר כשעה וחצי נסיון קשה מלתארו במילים רק שטוב ה' לכל ורחמיו גדולים לאחר שנה ויומיים נולד לנו בן ממנו ב"ה נפתח עתיד ועולם חדש "תקוה " כי"ר שיושעו כל עמך ישראל יישר כח מיוחד לשיילה שנתן/נה גם פתרון יפיפה

קבצים מצורפים

• תקווה.jpg
    תקווה.jpg
    KB 74.4 · צפיות: 38
  • הוסף לסימניות
כואב לשמוע!
ציור נוגע ללב

• הוסף לסימניות
קשה לי לקרוא דברים כאלה לפני השינה..הילדה הראשונה:(..שה' לא ינסה אף יהודי בניסיון הזה רק מלקרוא את זה אני בוכה..
ברוך ה' שנפקדתם ויש לכם ממשיך דרך שבעזרת ה' יביא לכם מלא נכדים!
הרבה הצלחה בכל אשר תפנו..

• הוסף לסימניות
נוגע ללב! הרבה נחת ואושר מבנכם!

• הוסף לסימניות
יהי רצון שנזכה(בזכותכם) לקבל פרופורציות נכונות.הרבה נחת.

• הוסף לסימניות
תודה רבה

נכתב ע"י RacheliArt;2022440:
נוגע ללב! הרבה נחת ואושר מבנכם!

גב' דויד רציתי שתדעי שבנינו אוהב את הדימות שאיירת ל"גירסא דינקותא ":):):)

• הוסף לסימניות
כמה נוגע ללב! ריגשתם!!!
הרבה נחת

• הוסף לסימניות
תודה על הרגש

נכתב ע"י ליבליב;2022346:
קשה לי לקרוא דברים כאלה לפני השינה..הילדה הראשונה:(..שה' לא ינסה אף יהודי בניסיון הזה רק מלקרוא את זה אני בוכה..
ברוך ה' שנפקדתם ויש לכם ממשיך דרך שבעזרת ה' יביא לכם מלא נכדים!
הרבה הצלחה בכל אשר תפנו..

אמן כי"ר המברך יתברך כפליים :):):):):):)

• הוסף לסימניות
קראתי והתרגשתי. עכשיו רואים כמה מחשבה והבעה הכנסתם בציור.
שתזכו לגדלו לחופה ומעשים טובים עם רוב נחת!

ים הצלחות

• הוסף לסימניות
אמן תודה רבה רבה

נכתב ע"י יפית כוכב;2023162:
קראתי והתרגשתי. עכשיו רואים כמה מחשבה והבעה הכנסתם בציור.
שתזכו לגדלו לחופה ומעשים טובים עם רוב נחת!

ים הצלחות

:):):):):):)

• הוסף לסימניות
כל כך מרגש! ומאוד מזדהה:eek: שה' ישמח אתכם בבן זה כאילו היו לכם עשרה ויותר בע"ה!
שפע ברכה והצלחה בהמשך:)

• הוסף לסימניות
תודה רבה

נכתב ע"י sweetpanda1;2024351:
כל כך מרגש! ומאוד מזדהה:eek: שה' ישמח אתכם בבן זה כאילו היו לכם עשרה ויותר בע"ה!
שפע ברכה והצלחה בהמשך:)
:):):):):):)

• הוסף לסימניות
מאוד מרגש!!
לאחר הקריאה הדהים אותי כמה רוך, עדינות ושמחה יש בקווים של הציור לעומת הכאב שהתחבא מאחורי הסיפור (זה כנראה הביטוי של המסר הסופי והתקווה הגדולה)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה