פתרון חילופי ליציאות USB

• הוסף לסימניות
במחשב נייד מדגם DEEL - inspirin 1545 (מצו"ב תמונה) שברשותי נשברו יציאות הUSB (כשלוש במספר) באופן מפתיע ובתקופה מאוד קצרה. (נשברו = הברזל הקטן שבאמצע יצא וכיו"ב).
האם ישנו פתרון מלבד תיקון היציאות (ז.א. להשתמש ביציאות אחרות (שכמעט ואינם, ישנה רק יציאה למקרן ועוד יציאה אחרת שנראה לי שהיא מיועדת לחיבור בין מחשבים).

קבצים מצורפים

• Dell INSPIRON 1545.jpg
    KB 13.7 · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
עד שתמצא חלק חילופי- אפשר להעביר קבצים במייל.....

• הוסף לסימניות
הפתרון לא עוזר לדיסקים קשיחים וזכרונות ניידים למיניהם..

• הוסף לסימניות
עדיף כבר לתקן השקעה קטנה ותחסוך כאבי ראש
אין צורך לרוץ למעמדות החברה עצמה אם אתה במרכז אוכל להפנות אותך לתיקון

• הוסף לסימניות
אם יש לך כניסת PCMCIA יש פתרון זול לזה, היציאה מגיעה בדרך כלל עם כפתור לחיץ בצידה ודלת קפיצית יורדת ועולה.

• הוסף לסימניות
אילו החיבורים שיש לי:
USB 2.0: 3 כניסות
VGA 15-pin/MONITOR:
RJ-45 Ethernet:

או שעדיף לי כבר לנסות לתקנן את זה (אך כפי שהבנתי כאן הסיפור עולה יקר..)

• הוסף לסימניות
יש לך חיבור PCI EXPREESS לדעתי, גש עם המחשב לחנות מחשבים ובקש הצעת מחיר למתאם PCI-E - USB, הם כבר יבדקו אם יש אפשרות לחבר כרטיס כזה או לא.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יוססיי;555638:
כמה בערך עולה הדבר?

PCMCIA עולה 150 שקל ונותן לך 4 יציאות USB.

PCI-E לדעתי יותר יקר יותר ב-60 אחוז בערך.

• הוסף לסימניות
ויש לי יציאה זו PCMCIA ?
(כיצד היא נראית?)

פסח כשר ושמח

• הוסף לסימניות
אוכל לתקן לך אותם בעלות של 350 ש"ח או את הבודד בעלות של 150 ש"ח
כמובן שאני צריך להזמין את החלקים מה שיכול לקחת 7-14 יום ואולי יותר

• הוסף לסימניות
באיזור ירושלים (התיקון עצמו לוקח כשעה אבל אני צריך להזמין את החלקים)
צור קשר במייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י asterisk;555639:
PCMCIA עולה 150 שקל ונותן לך 4 יציאות USB.

PCI-E לדעתי יותר יקר יותר ב-60 אחוז בערך.
אני קניתי דרך החברה ישר וזה עלה לי רק 60 ש''ח אם אחריות לשנה(בהזמנה מראש של כמה ימים)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה