חיליש השני
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
אז אם אתר מסוים דורש אימות
פשוט מכניסים אחד ממספרי הטלפון המופיעים שם, אחר כך לוחצים על המספר, וההודעה מופיעה שם.
נ. ב. בהרבה אתרים ישראליים צריך מספר ישראלי
לכן כתבתי פתרון חלקי
נראה יעיל ביותר, אולי תפרט יותר מה לעשות וכיצדבאתר הנ''ל ניתן לקבל SMS
פשוט מכניסים אחד ממספרי הטלפון המופיעים שם, אחר כך לוחצים על המספר, וההודעה מופיעה שם.
לכן כתבתי פתרון חלקי
תקשיב, מדובר באחד הדברים המועילים והשימושיים ביותר שנתקלתי בהם!!באתר הנ''ל ניתן לקבל SMS
לכן כתבתי פתרון חלקי
לא הייתי עושה כזו שטות בפייפל או באתר חשוב כי מה יקרה אם הגישה לחשבון תיחסם, ואז הוא ישלח את האימות לשם - וזה כבר לא יהיה קיים (הם גם מחליפים מספרים מידי פעם)?למשל פייפל מבקש ממך קוד אימות.
אז אתה נותן להם 1 המספרים שם.
אחרי דקה אתה לוחץ על המספר הזה (המספר שנתת).
עכשיו אתה רואה את כל ההודעות האחרונות שהתקבלו.
אתה מוצא את ההודעה האחרונה מפייפל.
זאת ההודעה בשבילך![]()
אם אדם מחליף מספר, כבר אין לו גישה לפייפל?לא הייתי עושה כזו שטות בפייפל או באתר חשוב כי מה יקרה אם הגישה לחשבון תיחסם, ואז הוא ישלח את האימות לשם - וזה כבר לא יהיה קיים (הם גם מחליפים מספרים מידי פעם)?
זה נועד לאימות בכל מיני אתרים ואפליקציות שאתה נרשם לשם באופן חד פעמי וזניח כמו אתר לימוד תאוריה וכד' ושאתה לא מעוניין לתת פרטים אמיתיים.
אין לי מספיק נסיון עם שינוי פרטים בפייפל, אבל ברוב הדברים הדומים כל פעולה חריגה דורשת אימות, וכל החלפת מחשב דורש אימות, או אחרי נסיונות פריצה החשבון נחסם עד שיתבצע אימות. ואז אתה בבעיה.אם אדם מחליף מספר, כבר אין לו גישה לפייפל?
אין להם שום יכולת לדעת מאיזה חשבון נשלח האימות, בסה"כ כתוב בהודעה "הקוד שלך בגוגל הוא XXXX" בלי שום פרט מזהה.לך תדע איזה האקרים יושבים מאחורי האתר ההוא, ומקבלים אימותים לכל מיני מקומות שיכולים לענין אותם...
האם מישהו יודע תשובה?אם אדם מחליף מספר, כבר אין לו גישה לפייפל?
ואיך אני נכנס לדף ההפעלה?למי שגולש עם סטיק. יש אפשרות לקבל הודעות למספר של הסטיק, ולצפות בהם דרך תוכנת/דף ההפעלה של הסטיק.
איך יודעים מה המספר? ב019 זה מופיע או בחשבונית או באזור האישי באתר
יש לך את הסטיק הנפוץ של huawi?ואיך אני נכנס לדף ההפעלה?
הוא מצריך סיסמא
ואם אני מחובר דרך וויפי לסטיק הלז?יש לך את הסטיק הנפוץ של huawi?
הסיסמא והשם משתמש זה בדרך כלל admin
אין הבדל בין וויפי לחיבור פיזי לגבי הסמסיםואם אני מחובר דרך וויפי לסטיק הלז?
ואאל''ט
אם אני לא טועה...סליחה על הבורות, מה זה?
ניסיתי עכשיו לכתוב בשם משתמש ובסיסמה adminאין הבדל בין וויפי לחיבור פיזי לגבי הסמסים
אם השאלה זה איך מגיעים לדף ההפעלה, אז הכתובת רשומה על המדבקה של הסטיק
ואאל''ט זה 192.168.8.1 (לכתוב את המספרים בשורת הכתובת)
אם אני לא טועה זה הפירוש.סליחה על הבורות, מה זה?
אם אני לא טועה זה הפירוש.![]()
למדתי עוד משהו בחייםאם אני לא טועה...
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים