פתרון לדורבן ברגל

• הוסף לסימניות
האם מישהו מכיר טיפול או מטפל שעוזר לדורבן בכף הרגל
תודה רבה

• הוסף לסימניות
מנסיון!
העליתי פעם ב"רשות הרבים" וסייע מאוד-

לחתוך חצי לימון ולהניח חצי על הדורבן ישירות, במשך כשבוע ימים. זה אולי נשמע לא מעשי אבל לגמרי משתלם, אחרי שבוע והיה כלא היה. (כולל רגעי ערות ושינה)

אם צריך לצאת מהבית להספיג צמר גפן בלימון סחוט ולהצמיד לקרסול יחד עם הנעל.

בריאות!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מילה בסלע;1123314:
מנסיון!
העליתי פעם ב"רשות הרבים" וסייע מאוד-

לחתוך חצי לימון ולהניח חצי על הדורבן ישירות, במשך כשבוע ימים. זה אולי נשמע לא מעשי אבל לגמרי משתלם, אחרי שבוע והיה כלא היה. (כולל רגעי ערות ושינה)

אם צריך לצאת מהבית להספיג צמר גפן בלימון סחוט ולהצמיד לקרסול יחד עם הנעל.

בריאות!

מה פירוש להניח חצי לימון על הרגל? איך אפשר ללכת עם זה?
או שהכוונה למיץ הלימון?

• הוסף לסימניות
לי היה את זה לפני חצי שנה
ואוייייי זה כאבי תופת

הפתרון שאצלי זה עשה ניסים:
*קרח על העקב לפני השינה
*משחה של אלוורה GSM ולעשות איתה את העקב
*נעליים אורטופדיות אני קניתי של ניו בלנס (הם עושים את רוב העבודה) בסביבות 500/600 שקל

ואומרים שלום לדורבן מצפים לישועה
מקווה שעזרתי אני ב"ה כבר אחרי

• הוסף לסימניות
מומחה לכף רגל מומלץ מאד: דר" קובי שיף, רמת גן, עוזיאל 9. לברר בקופת חולים שלכם איך מגיעים אליו.
עצה שלו לעזרה ראשונה, שהועילה לי מאד, מתיחות בכף הרגל לפני הדריכה הראשונה אחרי כל מנוחה.
אופן המתיחה: תחילה חימום של המקום ע"י הנעת כל אצבעות הרגל [בעזרת היד] קדימה ואחורה עשרים פעם. לאחר מכן לקפל את כל האצבעות יחד לכוון הגוף עד לזוית של 90 מעלות, להשהות קצת ולשחרר. לחזור כמה פעמים ורק אז לדרוך.
מתיחה נוספת שמועילה אחרי טווח זמן היא מתיחת השוק האחורית של הרגל הפגועה באפן הבא: לעמוד מול קיר, ידיים נאחזות בקיר. הרגל הבריאה קדימה והפגועה מתוחה אחורנית עד קצה היכולת. לקפל את הברך של הרגל הקדמית, וזה מותח את השוק האחורית. ברוב המקרים בהתחלה ממש קשה לעשות זאת כי השוק מכווצת מאד. תרגיל זה קבלתי בפיזיטרפיה.

• הוסף לסימניות
מומחה לכף רגל מומלץ מאד: דר" קובי שיף, רמת גן, עוזיאל 9. לברר בקופת חולים שלכם איך מגיעים אליו.
עצה שלו לעזרה ראשונה, שהועילה לי מאד, מתיחות בכף הרגל לפני הדריכה הראשונה אחרי כל מנוחה.
אופן המתיחה: תחילה חימום של המקום ע"י הנעת כל אצבעות הרגל [בעזרת היד] קדימה ואחורה עשרים פעם. לאחר מכן לקפל את כל האצבעות יחד לכוון הגוף עד לזוית של 90 מעלות, להשהות קצת ולשחרר. לחזור כמה פעמים ורק אז לדרוך.
מתיחה נוספת שמועילה אחרי טווח זמן היא מתיחת השוק האחורית של הרגל הפגועה באפן הבא: לעמוד מול קיר, ידיים נאחזות בקיר. הרגל הבריאה קדימה והפגועה מתוחה אחורנית עד קצה היכולת. לקפל את הברך של הרגל הקדמית, וזה מותח את השוק האחורית. ברוב המקרים בהתחלה ממש קשה לעשות זאת כי השוק מכווצת מאד. תרגיל זה קבלתי בפיזיטרפיה.

לקפל את הרגל בזוית - בישיבה? אשמח אם תסבירי יותר מדויק.
ובתרגיל השני איך למתוח את הרגל באופן ישר שקצות האצבעות נוגעות ברצפה.

• הוסף לסימניות
מצורפת תמונה של שני התרגילים,
כמו כן כתובת אתר המסביר את הנושא.

קבצים מצורפים

• 1.doc
    KB 179 · צפיות: 29
  • הוסף לסימניות
אני סבלתי מזה, ובסך הכל עברתי לנעליים נוחות (סקוני למשל) וזה נגמר.

• הוסף לסימניות
תודה לה', אבל לא לכולם עוזר לעבור לנעליים ודי. באופן אישי עד היום התרגילים נחוצים לי,למרות ההליכה בנעלי סאקוני.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תמנתי;1123428:
מה פירוש להניח חצי לימון על הרגל? איך אפשר ללכת עם זה?
או שהכוונה למיץ הלימון?

חצי לימון, ואי אפשר ללכת עם זה! אבל אפשר לנסות... חותכים את השפיץ של הלימון ולוקחים את החצי הקטן. זה טוב לרגל להיות דבוקה אל הלימון כמה שיותר.

• הוסף לסימניות
אני סבלתי מאד והופניתי לניתוח
ניסיתי פתרון אחר ועזר לי מאד
את הנעליים כפי שממליצים כאן
http://www.drpriman.co.il/?CategoryID=220
וממש הציל אותי
היום אני משתמשת בחיקוי שלהם תוצרת סקצ'רס
משלמת רבע מחיר ואותה תוצאה
בהתחלה לבשתי את זה כמעט 24 שעות
היום אני כבר בבית עם נעלי בית של קרוקס דגם מוגבה וב"ה לא סובלת

פרוגבוט

תוכן שיווקי