פתרון להרטבות לילה

• הוסף לסימניות
מה עושים עם ילד בן 6 שעדיין מרטיב בלילה?
איפה אפשר לטפל?
למי יש המלצה על משהו עובד?

• הוסף לסימניות
המלצה חמה להרטבת לילה: ד"ר שגיא. טפלנו אצלנו והיינו מאוד מרוצים מהיחס אלינו ההורים, לילד והתוצאות היו מהירות וטובות מאוד!! יש אב ובן והם מקלים במקומות שונים בארץ.
יש לו אתר http://www.hartava.com/

• הוסף לסימניות
כדורים הומאופתיים של רינה פארם. מידיעה-תוצאה של 100%

• הוסף לסימניות
גיל 6 זה מצב היסטרי עד כדי טיפול? (לבן שלי זה עבר בסביבות בגיל חמש וחצי, ולא הייתי מוטרדת)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נוי;579601:
גיל 6 זה מצב היסטרי עד כדי טיפול? (לבן שלי זה עבר בסביבות בגיל חמש וחצי, ולא הייתי מוטרדת)
עבר לבד?

• הוסף לסימניות
עיצה של הרב יעקובזון- לפני השינה להגיד לילד- אמא לא מרשה להרטיב במיטה! להגיד ברור, החלטי וללא היסוסים! אם הילד אומר- אבל יוצא לי בטעות, או אני לא שם לב וכו' צריך להגיד שוב בתקיפות אבל ברוגע- אמא לא מרשה, אז יותר זה לא יקרה. לא בכעס, לא בצעקות רק ברוגע אבל בתקיפות. אצלי זה עבד! אצל כולם! אבל לא אחרי 2-3 לילות, אלא צריך במשך תקופה קצרה להגיד זאת כל לילה ושהילד יראה שאת רצינית.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה