גם אצלנו יש פתאום פעם ביום יומיים ואני לא עומדת בזה!רק הדברה מקצועית , לנו היה מתחת לארונות במטבח וזה ממש לא היה מהצנרת אלא מושבה שלמה של מקקים,
כמויות של ביצים וכן על זו הדרך.
אנחנו הדברנו אצל הנ"ל בדירה שכורה עם ארונות זוועה והם נעלמו...אם הארונות ישנים מאוד הפיתרון החלפת ארונות
אצלנו זה לא ארונות ישנים זאת דירה ישנה והדירה משופצת, אנחנו השוכרים הראשונים שנכנסנו,אם הארונות ישנים מאוד הפיתרון החלפת ארונות
כמדומני שזה לא היה בהדברת מקקיםכבר קרו אסונות בגלל חאפרים
טלפון?רק הדברה מקצועית!!!
מומלץ מאד הדברה "אהבת שלום"
יהודי יר"ש וישר
בשתי דירות ריססנו פעם אחת ונגמר (מכה רצינית!!!)
כל משפחתנו נעזרת בו.
ההדברה ביולוגית ולא מזיקה לבא"ד רק לא לשטוף רצפה בפינות יום יומיים.
אלו שהתחכמו והלכו לאחרים חזרו אליו
ואגב לוקח רק עלות החומריןם עושה זאת כגמ"ח לע"נ בנו
בשעת העבודה מכוון להציל יהודים מצער וממאכלות אסורות...מומלץ!
(אין לי אחוזים)
באיזה איזור בארץ הוא מדביר?רק הדברה מקצועית!!!
מומלץ מאד הדברה "אהבת שלום"
יהודי יר"ש וישר
בשתי דירות ריססנו פעם אחת ונגמר (מכה רצינית!!!)
כל משפחתנו נעזרת בו.
ההדברה ביולוגית ולא מזיקה לבא"ד רק לא לשטוף רצפה בפינות יום יומיים.
אלו שהתחכמו והלכו לאחרים חזרו אליו
ואגב לוקח רק עלות החומריןם עושה זאת כגמ"ח לע"נ בנו
בשעת העבודה מכוון להציל יהודים מצער וממאכלות אסורות...מומלץ!
(אין לי אחוזים)
גם אני מצטרףאצלי מאז שהשתמשנו בפתיון לתיקנים של סנו
(התיקנים לוקחים את זה לקן שלהם וכולעם שם מורעלים)
שנה וחצי אין זכר למקק
י-ם והסביבהבאיזה איזור בארץ הוא מדביר?
מה המספר?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים