פתרון פלא לשקט בשעת ההשכבה - דיסקים עם ספורים לילדים ב2.5 ש"ח!

• הוסף לסימניות
אל תמני טוב מבעליו! אצלינו זה עוזר יופי ב"ה.
יש לחסדי נעמי דיסקים ובהם ספורים לילדים, במחיר מצחיק של 2.5 שח. יש להם מגוון גדול מאד של ספורי תנך, למשל על דוד המלך, שאול המלך, אלישע ועוד, שהמסופרים בלשון קלה עם מדרשים, והרבה מאד ספורי צדיקים וספורים שגדלנו עליהם, הלל הזקן, פרה שומרת שבת ועוד הרבה פחות מוכרים על הרמב"ם, הרש"ש רש"י....
הם רק מכניסים בכל דיסק ומשחילים פרסומונים קצרצרים על חסדי נעמי ופועלם, אבל זה ברחמים...
מצוה לפרסם! לנו זה עוזר ב"ה עד מאד! כולם במיטות, חושך בחדר, הדיסק פועל וב"ה אחד אחרי השני העינים נעצמות...
יש המון דיסקים, רכשנו כבר מעל 30 ויש עוד בחנות, ומקוה שיוציאו עוד....

• הוסף לסימניות
קנינו בחנות 'גוונים', ברחוב דוד.
יתכן שיש בעוד מקומות אין לי מושג.

• הוסף לסימניות
מאיזה גיל זה מתאים?

• הוסף לסימניות
גדלתי על זה,
עם הרב עמנואל תהילה..
אינטלקטואליה אדירה על זמן הבית וחורבנו, הוא מספר יפה ומתומצת.
מתאים לילדים מגיל 5-6 ומעלה.

מומלץ בחום.

• הוסף לסימניות
זה לא עם הרב עמנואל תהילה, זה כמה קריינים אחרים אין לי מושג מיהם, חלקם דרמטיים יותר וחלקם פחות, אבל מרתקים את הילדים יופי!
הבנים בני 7 ו9 נהנים מאד, גם הבת בת 5 אוהבת מאד , אולי חלק מידי ברמה גבוהה בשבילה, אבל ממש לא כולם. הקטנה יותר שומעת גם, יש דיסקים או קטעים שהיא ממש מבינה אבל יש שעוברים לה באוזן ומורכבים מידי לדעתי.

• הוסף לסימניות
שימו לב שיש שם בהרבה סיפורים שיבושים של דברי חז"ל ואגדות חז"ל.
חבל שזו תהיה גרסא דינקותא. (לא ב[FONT=&quot]כל הדיסקים, אבל בחלקם.)
אני נאלצתי חלק לזרוק.[/FONT]

• הוסף לסימניות
באיזה דיסקים למשל שמעת שיבושי חז"ל? לא האזנתי לכולם, אבל יצא לי לשמוע קטעים ארוכים ולא שמעתי משהו מעין זה כלל. אשמח לשמוע וכמובן לעקוב.

• הוסף לסימניות
יש גם דיסקים המסופרים ע"י גננת, בשפה המותאמת לילדות...

• הוסף לסימניות
בדיוק ביום חמישי הורדתי לנגן סיפורים של לאה פריד ושרה קיסנר ונתתי לזו שמתקשה להירדם (ומקשה גם על אחותה הקטנה שאיתה בחדר) עם אוזניות.
השקט חזר לאזורינו. גם היום הגברת נרדמה עם שלום לך אפרוח והמטריה השמחה.
הקטנה נרדמה כי לא היה מי שתפריע לה, אני הרווחתי שקט מוחלט גם ללא הדים של דיבורים ברקע.
ממליצה בהחלט!!!

• הוסף לסימניות
אכן נגן עם אוזניות הוא פיתרון נפלא!!!!!!!!!!
לנסיעות... למפגשים... ליציאה משפחתית ארוכה... לילד שובב ופעלתן - במיוחד!

מנסיון, מאד מומלץ!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י gg;921781:
אשמח לקבל המלצות

האניה שנצלה - גננת
נקדימון בן גוריון
רבי חנינא בן דוסא - רבה
יש לי עוד, זה מה שעולה לי כרגע...

יש גם דיסקים מיוחדים לכל חג. מוצלח מאד - יש סיפורים ויש שירים.
[מתנה לחג 10 ש"ח - ושעות של שקט וחויה ...:)]

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אושר;921660:
שימו לב שיש שם בהרבה סיפורים שיבושים של דברי חז"ל ואגדות חז"ל.
חבל שזו תהיה גרסא דינקותא. (לא ב[FONT=&quot]כל הדיסקים, אבל בחלקם.)[/FONT]
[FONT=&quot]אני נאלצתי חלק לזרוק.[/FONT]

לנו אין שימוש בזה (כל הקטנים כבר גדולים :) ) אך בשיעורי מלאכה אצילנו זה רץ- התלמידות מביאות כל שיעור קלטת אחרת מהבית.
אני לרוב עמוסת עבודה בשיעור זה אך בהחלט קרה לי לא אחת לשמוע דברים שלא מצאו חן בעיני שהילדות שומעות- לא יצא לי לשמוע ממש דברי איסור אבל ניואנסים כאלה שהייתי מעדיפה למנוע מהן.

לעומת זאת הקלטות של הרב עמנואל תהילה עולות יקר יותר אך שוות כל שקל.

• הוסף לסימניות
הקלטות של הרב עמנואל תהילה אכן מאד מוצלחות,
אני זוכרת את עצמי מרותקת אליהן.
ילד מגיל 5 יהנה מהם מאד, וכמובן יקבל המון המון ידע.
בנות - רק מגיל מאוחר יותר, אולי 7.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י איי בי מדיה;921609:
איפה ניתן להשיג בירושלים????????

זה עבר ממאה שערים לרחוב בית הדפוס ליד אושר עד

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י chaya00;922057:
זה עבר ממאה שערים לרחוב בית הדפוס ליד אושר עד
תודה רבה, לא ידעתי.
איי. בי. מדיה, מתנצלת על שהטעיתי אותך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רות מיכל;921823:
בדיוק ביום חמישי הורדתי לנגן סיפורים של לאה פריד ושרה קיסנר ונתתי לזו שמתקשה להירדם (ומקשה גם על אחותה הקטנה שאיתה בחדר) עם אוזניות.
השקט חזר לאזורינו. גם היום הגברת נרדמה עם שלום לך אפרוח והמטריה השמחה.
הקטנה נרדמה כי לא היה מי שתפריע לה, אני הרווחתי שקט מוחלט גם ללא הדים של דיבורים ברקע.
ממליצה בהחלט!!!

שמעתי שיש להשיג היום כרית שמתחברת לנגן, אולי כך יהיה לה יותר נח(ותרדם יותר מהר: )

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה