פתרונות ל'מעי רגיז'

• הוסף לסימניות
לחברים היקרים, שלום רב,

בעיה קשה של מעי רגיז בדרגה חמורה אצל בחור בן 17 מוציאה אותו מהכלים,
על פניו לאחר ביקור אצל רופאים רבים, ככל הנראה לרפואה הקונבציונלית כבר אין מה לומר.

[וברחוב ישנם אינספור פרסומים על מוצרים שעוזרים לעשרות דברים ובין היתר גם לבעיות כאלו, אבל זה לא כ"כ מריח טוב...]

נשמח לשמוע מבעלי נסיון על מוצרים שעזרו משמעותית! כדי שנוכל לעזור לו לחיות נורמלי!
[אפשר גם באישי]

• הוסף לסימניות
משקה אלוורה ל פוראוור..
תותחי בשביל דברים כאלה..
אם זה המצב..אז שווה לנסות..
רפואה שלימה..

• הוסף לסימניות
דבר ראשון! תזונה נכונה ובריאה
הוא צריך ללמוד מה טוב לו ומה לא
ופשוט לשמור
אני גם סובלת וגם ילדי
כל שינוי בתזונה מפעיל את כל המשפחה
למשל שבת שאנו מתארחים וכו'

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אסנת לוי;928191:
משקה אלוורה ל פוראוור..
תותחי בשביל דברים כאלה..
אם זה המצב..אז שווה לנסות..
רפואה שלימה..
שמענו על זה רבות,
השאלה היא האם אתם יודעים על מישהו שהיה במצב קשה וזה באמת עזר לו משמעותית.
[ובאגב כך, היכן אני מוצא משווק זול של פוראוור בירושלים?]

[לגבי התזונה, זה בהחלט נכון שחשוב להזהר, ורואים תוצאות ברורות בשטח, אלא שיש מצבים כ"כ קשים ששינוי התזונה לא מספיק כטיפול.]

• הוסף לסימניות
לפני הטיפול
עם הטיפול
ואחרי

• הוסף לסימניות
צריך לבדוק מה לא עושה לו טוב ולא לאכול את זה.
למשל בתסמונת המעי הרגיז בד"כ קמח לבן ומוצרי חלב יכולים לגרום לכאבים חזקים ושלשולים. לכן מומלץ לא לאכול מוצרים אלו. היום ניתן לעשות הכל מקמח מלא או קמח שיפון, וממוצרי החלב אפשר לאכול בלי חשש רק גבינה צהובה.
כמו כן, יש לתנובה חלב דל לקטוז שלא גורם לכאבי בטן.

אבל כמו שכתבו למעלה, עדיף לפנות למי שמתמחה בבדיקת רגישויות למאכלים. אם הקיבה חומצית [מה שגם בד"כ מתקשר לתסמונת הזו] יש עוד דברים שמזיקים כמו עגבניות לא ממש בשלות, חצילים, פלפלים, פרי הדר ועוד. כמו כן גם עוף ובקר. הודו לא מפריע.

אם תרצו מומחה, אוכל להמליץ על אחד שהוא לא זול אבל מתאים את הדיאטה לפי בדיקת דם לחומציות שהוא עושה, וגלגל העין.

• הוסף לסימניות
וכדי לצאת מהמצב הקשה צריך לתת לגוף להתנקות קודם כל ואחר כך תבוא הרגיעה
[מניסיון אישי].

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מוישה;928215:
שמענו על זה רבות,
השאלה היא האם אתם יודעים על מישהו שהיה במצב קשה וזה באמת עזר לו משמעותית.
[ובאגב כך, היכן אני מוצא משווק זול של פוראוור בירושלים?]

[לגבי התזונה, זה בהחלט נכון שחשוב להזהר, ורואים תוצאות ברורות בשטח, אלא שיש מצבים כ"כ קשים ששינוי התזונה לא מספיק כטיפול.]

כן שמעתי הרבה על אנשים שניסו ועזר להם.
כל המחירים הם שווים אצל כולם.

• הוסף לסימניות
דיאטה נטולת פחמימות וסוכרים

• הוסף לסימניות
לפעמים זה לא סתם מעי רגיז אלא רגישות למשהו פעמים רבות המשהו הזה הוא אי סבילות ללקטוז, הפתרון הימנעות מוחלטת מחלב פרה רגיל (בד"כ לא מוצרי חלב אלא חלב בלבד!) ובמקום זה לצרוך חלב דל לקטוז של תנובה (7-8 ש"ח לליטר) גם בזה ישנם דרגות של רגישות יש כאלה שגם מעט הלקטוז שבגבינה משפיע עליהם לרעה וגם לזה יש פתרון בדמות גבינה דלת-לקטוז, כמובן שגם בדל-לקטוז יש מעט לקטוז ולפי רמת הרגישות שנלמדת עם הזמן מגיעים לכמות החלב שאפשר לשתות ביממה. מניסיון!
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
תודה לכולם על התשובות הנפלאות, רק ציינתי שעברנו אצל רופאים, והדבר הראשון שכולם אומרים זה להמנע מצריכת מוצרי חלב, ואכן הבחור לא נוגע כלל במוצרי חלב [גם לא דל לקטוז וגבינ"צ... שום דבר!], גם לא קמח לבן ודומיו, ועוד הרבה מוצרים שיש חשש אפי' קל לגביהם, כל הדברים אמנם עזרו קצת יותר, אבל הבעיה עצמה קיימתץ
לכן עכשיו אנחנו מחפשים דבר שיעזור וירפא את המעי עצמו, ולא רק שינוי תזונה.

• הוסף לסימניות
יש מה שנקרא "ניקוי מעיים" - קולון הידרותפי - ניקוי פנימי עמוק.
זה בא בתהליך של ניקוי הגוף מבפנים, ע"י מיצי פירות וירקות, מיץ עשב חיטה וכו' ותזונה נכונה,
והשלב אח"כ הוא ניקוי מעיים מקצועי [כעין חוקן]
שמעתי מתזונאית מומחית על סיפורים מדהימים שהכירה.
יש מרפאה חרדית בירושלים שמטפלת בטיפול הזה ואפשר לשמוע מהם על כך.

• הוסף לסימניות
ללכת לכיוון שונה ומרגיז?
או שלא לקשור גוף ונפש יחדיו?:)

• הוסף לסימניות
דיקור סיני

אני מאד מאד (!!!!) ממליצה על דיקור סיני. זה עוזר בצורה מדהימה גם לבעיות קשות מאד. לי אישית הייתה בעיה שלרפואה הקונבנציונלית לא היה מה להציע ורפואה סינית מיגרה לגמרי את הבעיה.
כדאי לפנות למכללת שלם או למכללת מעיינות ולשאול אותם מה יש להם להציע.
אבל אם זה היה אח שלי הייתי מכריחה אותוללכת לדיקור סיני ברור לי שבעז"ה זה יעזור.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mig;928538:
ללכת לכיוון שונה ומרגיז?
או שלא לקשור גוף ונפש יחדיו?:)

כיוון שונה, אבל למה מרגיז? (רק את המעיים)

מנסיון, הרפיות עוזרות מאוד, כמה שיותר להרפות,
כשבן אדם נמצא בלחץ - זה גורם להרבה תסמינים פיזיים, וביניהם, הקיבה שמפרישה חומצה ומקשה על העיכול..
ולכן כדאי לעשות כל דבר שמסוגל להרגיע אותו.

ומאוד לא כדאי להתרגל לתרופות וכדו', עדיף לפתור את הבעיה מהשורש.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעל ברג;928553:
אני מאד מאד (!!!!) ממליצה על דיקור סיני. זה עוזר בצורה מדהימה גם לבעיות קשות מאד. לי אישית הייתה בעיה שלרפואה הקונבנציונלית לא היה מה להציע ורפואה סינית מיגרה לגמרי את הבעיה.
כדאי לפנות למכללת שלם או למכללת מעיינות ולשאול אותם מה יש להם להציע.
אבל אם זה היה אח שלי הייתי מכריחה אותוללכת לדיקור סיני ברור לי שבעז"ה זה יעזור.

אני מכירה שבד"כ דיקור סיני בא עם עוד משהו טבעי כגון רפלקסולוגיה, צמחים

מצטרפת להמלצה על מכללת שלם או מעיינות

• הוסף לסימניות
לא יודעת למה נדבקים למוצרי חלב שהם כאילו מהווים את החלק הבעייתי בנושא
ישנם פרות וירקות שיכולים להפוך את החיים לגיהינום. למשל ירקות ירוקים נקראים קשים לעיכול וגם פרי כאבוקדו (כמעט הייתי בגללו בבית חולים)
צריך לבדוק ולראות מה הטריגר שגורם כל פעם להתפרצות
ד"א שמעתי על מישהו שניסה את הטיפול במרפאת קולון הידרותרפיה שזו פעולה פולשנית לניקוי המעיים ועזר לו מאוד, רק צריך לברר נקודה ששמעתי שאומרים שהגוף מתמכר לזה.
עוד אפשרות, כדאי לברר אם זה באמת המעי הרגיז או אולי משהו אחר כמו כיס המרה שיכול להיות דומה בתופעות (ולפעמים לוקח לרופא חודשים ארוכים לזהות במה מדובר - מניסיון)
בכל אופן בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sh12;928503:
יש מה שנקרא "ניקוי מעיים" - קולון הידרותפי - ניקוי פנימי עמוק.
זה בא בתהליך של ניקוי הגוף מבפנים, ע"י מיצי פירות וירקות, מיץ עשב חיטה וכו' ותזונה נכונה,
והשלב אח"כ הוא ניקוי מעיים מקצועי [כעין חוקן]
שמעתי מתזונאית מומחית על סיפורים מדהימים שהכירה.
יש מרפאה חרדית בירושלים שמטפלת בטיפול הזה ואפשר לשמוע מהם על כך.

--מטפלת בשם לאה מילר מסנהדריה בירושלים, יש לה קליניקה שם. שווה לבדוק

• הוסף לסימניות
שכחתי לכתוב:
לבדוק צליאק! (רגישות לגלוטן חיטה)
אני אישית גיליתי בגיל 24 שאני רגישה
ומאז חיי השתנו
תתעקשו אצל הרופא לבדוק
הרבה רופאים לא מודעים לנושא

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה