פתרונות ל'מעי רגיז'

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mig;928538:
ללכת לכיוון שונה ומרגיז?
או שלא לקשור גוף ונפש יחדיו?:)

אני בעד לקשור!!!!!!! אלפי סימני קריאה!!!!

למשהו במשפחתי היה כזה סיפור
הרבה יציאות רכות וכו'
הלכו כבר לבדיקות גלוטן, קמח מלא ועוד
ב"ה הכל היה תקין

מה התברר שהבנ"א לחוץ
בעניני עבודה, כספים, ועוד
זה נהיה לו!!
ושהוא נרגע/רגוע, הכל ב"ה בסדר!
ויש קשר מחקרי בין המח למערכת העיכול

קחו לתשומת לב ותבררו!!!

• הוסף לסימניות
ברור שיש קשר בין גו"נ.
יש מחלות ידועות שההתפרצות שלהן היא בד"כ תוצאה של מתח נפשי כגון פסוריאזיס, גם המעי הרגיז, אלרגיות שונות כגון אלרגיה לפניצילין. אלו הן אלרגיות מודחקות שפורצות עם טראומות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תמנתי;929032:
ברור שיש קשר בין גו"נ.
יש מחלות ידועות שההתפרצות שלהן היא בד"כ תוצאה של מתח נפשי כגון פסוריאזיס, גם המעי הרגיז, אלרגיות שונות כגון אלרגיה לפניצילין. אלו הן אלרגיות מודחקות שפורצות עם טראומות
רוב המחלות קשורות לנפשי...

• הוסף לסימניות
לפעמים להיפך - הנפשי הוא תוצאה של מצב פיזי
איך שלא יהיה, הקשר הדוק

• הוסף לסימניות
ממליצה בפעם המאה על NAET ולא, אין לי אחוזים אצלו! פשוט לי הוא עזר פלאים, למה שלא יעזור למישהו אחר?
פרטים? אין לי כוח שוב לדקלם בפעם ה-100 בהודעות אישיות, מה שכן יש להם אתר תסתכלו שם, הכל נכון! ד"ר טורפז בשיטת נאה
מי שבכל אופן רציני ורוצה לדבר איתי קודם אפשר לשלוח הודעה ונדבר בטל

• הוסף לסימניות
מה שלא תעשו אל תלכו על משהו חודרני כמו אנרגיות, עוצמות וכדו', מכירה מישהו שנפגע מזה קשה מאוד!!!!
ומציעה מאוד לבדוק מה קרה בשנה האחרונה, במוסד או בבית!!.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה