דרוש מידע צ'אט בנטפרי, הולך להיסגר?

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לפני כמה חודשים נטפרי חסם אפשרות של חיפוש בצ'אטים אם קיים קבוצה שחסומה בנטפרי וזה בעצם היה דרך לעקוף את נטפרי. בסך הכל הם עושים עבודה קשה כל הזמן כדי לתקן את הפרצות האלה וזה חד משמעית מקטין את הנסיון. מכירה אישית הרבה בנות שנחשפו לתכנים הכי בעייתים שיכול להיות דרך הצאטים שיש נטפרי.... הלוואי שזה יעזור
לא הבנתי למה רק בנות מופיע פה שיש להם קבוצות בעיתיות
אני משתמש ולא מופיע לי אף פעעעם קבוצות בעיתיות!

• הוסף לסימניות
רק מופיע שבנות יש להם קבוצות בעיתיות הכל חסום אצלי ואני אף פעם לא ראיתי שקיים כזה דבר ויש להרחיב!!
זה ידוע שיש קבוצות גדולות מכל הסוגים..
אני יכולה למנות לכם רשימה עד איפה זה יכול להגיע...

• הוסף לסימניות
יש לך טעות חמורה - אם את רוצה רק סינון תכנים לכי לחסימה אחרת.
נטפרי בפירוש חוסמים גם על בסיס סיבות אחרות (ע"ע בית מדרש הגר"א, פורום אוצר החכמה, לינקדאין, ועוד רבים וטובים).
ומי שלא רוצה מוזמן שלא להצטרף.
מה הקשר "טעות חמורה"
נטפרי נותנים את הסינון הכי טוב מבין כל החברות סינון וזה ידוע.
וכמו שבאפשרותי לבחור איזה אתר לחסום ואיזה להשאיר פתוח ובאיזה רמה..
שיעשו כך גם בענין הצאטים. כל אחד יחליט לפי מה שטוב לו.

• הוסף לסימניות
מה הקשר "טעות חמורה"
נטפרי נותנים את הסינון הכי טוב מבין כל החברות סינון וזה ידוע.
וכמו שבאפשרותי לבחור איזה אתר לחסום ואיזה להשאיר פתוח ובאיזה רמה..
שיעשו כך גם בענין הצאטים. כל אחד יחליט לפי מה שטוב לו.
נטפרי לא חייבים כלום לאף אחד.
התשלום שהם גובים הוא מינימלי.
מי שמצטרף אליהם זה על דעת שהם משתמשים בפלטפורמה הזו לקידום דעות והשקפות.

• הוסף לסימניות
נכון
נטפרי זה לא חסימה לדברים אסורים בלבד
אלא סוג של משגיח בישיבה, שמחליט מה בא לו
וזה זכותם כמובן,
כל עוד אין חסימה נורמלית שתתחרה בו זה רק יחמיר
זכותם מבחינה ממונית, (כנ"ל לגבי כל הטענות של "אתם בחרתם להיות בנטפרי תעברו לאתרוג\רימון\נתיב, כן, בחרתי נטפרי כי אני רוצה את החסימה הכי איכותית!!! אבל) מבאס ולא לעניין שהם חוסמים לפי ההשקפה שלהם דברים שמבזבזים זמן וכו' ולא חוסמים אך ורק דברים עם תוכן לא כשר.

• הוסף לסימניות
נטפרי לא חייבים כלום לאף אחד.
התשלום שהם גובים הוא מינימלי.
מי שמצטרף אליהם זה על דעת שהם משתמשים בפלטפורמה הזו לקידום דעות והשקפות.
התשלום לא קשור לסיפור.
נטפרי מסנן תכנים - וזה נפלא.
ואם יש מכשול, ברור שהם אמורים לעצור אותו. כי בדיוק בשביל זה אנחנו מתחברים אליהם.
האמת אני לא יודעת על מה מדברים פה.
לא מכירה את הצ'אטים האלה, רק את הצ'אטים בג'ימייל.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יש טענה שחוזרת על עצמה שוב ושוב - שאף אחד לא חייב להיות בנטפרי, ומי שזה לא מתאים לו, יכול פשוט לעבור לסינון אחר.
אבל האמת היא שזה פשוט לא נכון.
היום, נטפרי הפכה בפועל לוועדת קבלה לרוב מוסדות החינוך - מה שהופך אותה למונופול שאין לו באמת תחרות או אלטרנטיבה מעשית.

• הוסף לסימניות
חברים, רבים לא יודעים - אבל יש מכשולים מטורפים בצ'אטים.
אישית, אני יותר נגד ההחלטה שלהם, כי למה לחנך וזכותי והכל.

אבל האמת צריכה להיאמר, כמו שכבר נכתב כאן מאחד הניקים - יש מכשולים, מטורפים.
אולי אפילו יותר חמורים במובן מסוים מוואצפ והכל - כיוון שמדובר בבחורים ובחורות תמימים שמעולם לא נחשפו, ופתאום הכל חוגג חופשי ואין מחר.
ונחסם, ועוברים לקבוצה אחרת, ומדווחים, ובאישי, חבר סיפר לי שהוא אישית (בנטפרי) קיבל פניות מהרף החמור ביותר, במחילה.

אני לא יודע האם אפשר למצוא פתרון - אבל אם הייתי מנהל נטפרי, לא הייתי לוקח על נשמתי עוד רגע אחד, בודד, של כל הבִּיצה הזו.

כמדומה שמי שלא מבין את זה - פשוט עדיין לא נחשף לעולם-הצ'אטים השוקק חיים.
(יש שם גם דברים מצוינים, רבים לקחו את זה ליצירת קבוצות גדולות והכנסה מפרסומות, אני בעד וגם ליוויתי את אחת מהקבוצות המובילות - אבל עדיין: יש עוד צד למטבע, והוא כואב ומדמם).

• הוסף לסימניות
יש טענה שחוזרת על עצמה שוב ושוב - שאף אחד לא חייב להיות בנטפרי, ומי שזה לא מתאים לו, יכול פשוט לעבור לסינון אחר.
אבל האמת היא שזה פשוט לא נכון.
היום, נטפרי הפכה בפועל לוועדת קבלה לרוב מוסדות החינוך - מה שהופך אותה למונופול שאין לו באמת תחרות או אלטרנטיבה מעשית.
אתרוג פלוס ונתיב לא עוברים?

• הוסף לסימניות
ברור!
כל מוסד שמור יבחר את ההכי טוב
חוץ מזה שמוסד צריך להיות גלאט בלי פיספוסים לכן לא מתאים סינונים אחרים חוץ מנטפרי!
בכנות זה מוזר לי, כי יש הרבה בעיות טכניות איתם, וברור לי שיש כאלו שלא יכולים להיסתדר איתם.

• הוסף לסימניות
נכון אבל שווה ליגבור על בעיות טכניות בשביל לשמור על עצמינו
לא לכל בעיה יש פיתרון, ואני לא מדברת אם שווה או לא- זה מוזר שמוסדות ידרשו את זה, מי שמעצמו בוחר לנהל את חייו לפי זה זה דבר אחד, אבל שמוסדות יפסלו על זה?
ובענין לשמור על עצמינו כל אחד וצרכיו והצורך עבודה שבשבילו הזדקק לאינטרנט.

• הוסף לסימניות
אולי הגיע הזמן להרים את הכפפה שמישהו יבוא ויעשה השוואה בין נטפרי לאתרוג ואז כל אחד יידע באמת איזה סינון מתאים לצרכיו האישיים.

• הוסף לסימניות
אולי הגיע הזמן להרים את הכפפה שמישהו יבוא ויעשה השוואה בין נטפרי לאתרוג ואז כל אחד יידע באמת איזה סינון מתאים לצרכיו האישיים.
יש אשכול תמונות בנטפרי ניפתחות לאחר זמן רב שם משהו עשה השוואה בין נטפרי לאתרוג

• הוסף לסימניות
למה זה לא מובן שמוסד ברמה ידרוש את הסינון הכי טוב?
וברור שכל אחד והצרכים שבה הזדקק לאינטרנט
אבל זה לא אומר שלמי שיש נטפרי לא הכי שומר על עצמו!
מה הכונה שומר על עצמו? מי שאין לו מחשב ואינטרנט הוא הכי שומר על עצמו!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.