דרוש מידע צ'אט בנטפרי, הולך להיסגר?

מצב
הנושא נעול.
מה זה קשור?
בגלל שזה ניכנס אז נפנה לזה מקום?
כמו שכתבתה עם השיאומי-
ההיפך בגלל שזה ניכנס לא נותנים לזה הכשר כל הרבנים והאנשי חינוך יוצאים נגד זה!
כשהם נזכרו לצאת נגד זה - כבר היה מאוד מאוחר
טוב היה אם היו מחפשים פתרון לזה מיד, ולא להוציא הודעות נגד כשלציבור ענק יש את זה בכיס

זה מה שהם עושים!
חוסמים רק צ'אטים ענקיים עם אלפי משתמשים שמשמשים לבילוי בלבד
ולא צאטים פרטיים, ולא של עבודה וכו'.

חבל שלא קוראים את ההודעה שהביאו בהתחלה ואז מגדפים
ומאיפה להם לדעת מה אצלי הוא בילוי ומה אצלי זה עבודה?
צאט של כל האולפניסטיות בארץ אצלי זה עבודה אצל משהו אחר זה בילוי.

ברור כל אחד (כמעט) יכול לקנות סמארטפון עם סים פתוח ולהשתחרר מהמגבלות הסינון
מי ששם סינון רוצה פשוט להוציא את הג'אנק מהבית ולא רוצה שפתאום הג'אנק יצוץ לו מאיזה חור לא צפוי
ההגדרה של "צורך" להשאיר את הג'אנק זה משהו גמיש ומשתנה בהתאם לנסיבות, ושיקול של יחס מול תועלת.
כאן נשמע הגוני לוותר על הג'אנק שיכול לצוץ בקבוצות ענק בפרט כשמציעים אלטרנטיבה ופשוט יצטרכו לעבור לאתר חיצוני לצרוך את אותו תוכן אבל פשוט מסונן
כמובן, אני לא מדברת על הצ'אטים ספציפית, שאני גם בעד לחסום אותם.

לעדכונכם - לדעתי חצי (או יותר) ממשתמשי נטפרי הבטיחו לעצמם שלא יכניסו ח"ו אינטרנט לביתם.
נאבקו בזמנו נגד מי שהכניס לביתו כל מכשיר אפילו אם מסונן ברמה הכי גבוהה
ועכשיו באים לחנך את הדור באיזה סינון כן להשתמש ואיזה סינון אסור להשתמש
לא יודע לנקוב במספרים כמוך....
אבל מי שהתנגד להכניס אינטרנט לבית היה כי זה לא היה מסונן ברמה הכי גבוהה.........
ובכל מקרה לא ראיתי שמישהו אמר לך מה לשים בבית

צאט של כל האולפניסטיות בארץ אצלי זה עבודה אצל משהו אחר זה בילוי.
יעברו לשרת חיצוני
מה נורא כל כך בלעבור לאתר חיצוני לצרוך את אותו תוכן?
מצטט מהויקי של נטפרי

כדי לספק פתרון חלופי, פיתחה נטפרי מערכת המאפשרת הקמת ערוץ מידע עצמאי על שרת פרטי.

מערכת זו מבוססת על הקצאת דומיין ייחודי לכל ערוץ, מה שמאפשר פיקוח על התכנים וסיווג של ערוצי המידע לפי קטגוריות וחסימתם או פתיחתם בהתאם.

בדומה לתהליך אישור אתרים חדשים, כל דומיין יצטרך לקבל אישור מנטפרי בכדי שיוכל להיפתח.

כשהם נזכרו לצאת נגד זה - כבר היה מאוד מאוחר
לא יודעת על איזה מגזר את מדברת
זה נכון שיש המון, אבל הקהילות החרדיות השמורות שרוצים את המוסדות חינוך והישיבות הקלאסיות בציבור-
לא משתמשים בסמארטפון!!

בכל חיידר קלאסי אתה סוג ב' אם יש לך...

אם אני רוצה לעשות דיאטה
אני יכול לבחור להשאיר את כל הארונות בבית מלאי כל טוב הארץ ולהתגבר כל פעם מחדש לא לנשנש איזה שוקולד או לנגב חצי קופסת גלידת שמנת
או פשוט להוציא את כל הג'אנק מהבית וכשיהיה לי במקרר רק ירקות וקרקרים מחיטה מלאה אני פשוט אוכל דברים אחרים

לא מכיר כאלו שאומרים הכל זה חינוך תשאיר את כל הג'אנק מול העיניים ופשוט תתגבר....
לא קראת את מה שכתבתי, לא אמרתי שלא צריך סינון, ודאי שצריך ומי שיש לו אינטרנט בלי סינון זה כמו הגמ' בברכות ו משל למה הדבר דומה לבן שאביו סכו וכו' מה יעשה הבו ולא יחטא. אבל! זה עזר זה סיוע אסור שזה יהפוך לפיתרון היחיד, שהסיבה היחידה שלא נכנסים לדברים לא מתאימים זה כי אפשר כי לזה תמיד יהיו פירצות. צריך שזה ינבע מחינוך ועל גביו הסינון יעזור.

אז לידיעתכם, זה כבר קורה, ובגדול,
כל אחד בתזמון שלו, לאחד זה כשנחסם פרוג ולשני כשהתחילו התמונות בבינה ולשלישי כשחסמו צ'אטים,

יש לאתרוג המלצות מהרב סילמן ועוד כך שלא מסתבר שמוסדות ליטאים לא יקבלו מי שבאתרוג.
יש גם מסלול של בעלזא

אז למי שיש כזה שלא יבוא בטענות לאלו שרוצים להשאר שמורים כי הוא רוצה בחברתם!!!!!!!!!
אואו רוצה בחברתם!
אחר כך נלחמים בציפורניים להתקבל לחיידרים והסמינרים החזקים.

וכמובן ששניה אחרי שמתקבלים מתחילים להתלונן על התקנון....

אואו רוצה בחברתם!
אחר כך נלחמים בציפורניים להתקבל לחיידרים והסמינרים החזקים.

וכמובן ששניה אחרי שמתקבלים מתחילים להתלונן על התקנון....
כל מילה
א"א לא לרצות להיות הכי שמורים (ולפחות להיות כאלה) ואז לרצות: שכל העולם יהיה כמוכם או שהילדים שלכם ילמדו עם הילדים של אלה שכן רוצים (ובאמת) להיות כאלה

כל מילה
א"א לא לרצות להיות הכי שמורים (ולפחות להיות כאלה) ואז לרצות: שכל העולם יהיה כמוכם או שהילדים שלכם ילמדו עם הילדים של אלה שכן רוצים (ובאמת) להיות כאלה
לא הבנתי אם יש מוסד עם דרישות מסויימות שיפתח קהילה בנטפרי למה צריך לכפות על ציבור שלם?
תנו לציבור את הבחירה!

''אנחנו הרוב...'' צריך להעמיד את זה למבחן!
האם היית מעוניין שילדיך ילכו לשחק בבית עם סמארטפון?
האם היית מעוניין שילדיך יקבלו מושגים קצת פתוחים יותר?
נקודה למחשבה....
כשההורים הולכים על שפת המדרכה הילדים יורדים לכביש

האם היית מעוניין שילדיך ילכו לשחק בבית עם סמארטפון?
האם היית מעוניין שילדיך יקבלו מושגים קצת פתוחים יותר?
נקודה למחשבה....
כשההורים הולכים על שפת המדרכה הילדים יורדים לכביש
מה ההקצנות איך כל זה קשור לצאט פתוח במקום העבודה?
אם אפשר לשמור על האשכול עיניני!

צר לי.
כבר כתבתי שזה לא נורמלי שהורים חושבים שנטפרי זו שמירה כלשהי.
לילדים יש רעיונות טובים יותר מכל סינון.
תחסמו להם הכל, הם יגיעו למה שהם רוצים.

כי למיטב זכרוני, אינטרנט הוא לצורך פרנסה, ולא לצורך שעשועי ילדים.
אני לא מתכוונת לחנך את העולם ובטח גם את לא.........
תכלס...
המציאות היא כזאת..
והיא בהרבה משפחות חסרת שליטה..
וב"ה שהם הולכים לחסום את האפשרות...
ובטוח למנוע עוד כמה נפילות של ילדים טהורים...
ואפילו ילד אחד.. דיינו..
להתווכח על נושא האינטרנט אפשר בלי סוף..
אבל זה לא הנושא..
כי?
למה?
איך?

השמירה הבסיסית באינטרנט זה אתרוג/נתיב/נטפרי
לא נכנסת לאיזה חסימה עדיף.. התכוונתי על הרעיון של חסימה הטובה..
מה יותר טוב? אלוקים יודע..

אני לא מתכוונת לחנך את העולם ובטח גם את לא.........
תכלס...
המציאות היא כזאת..
והיא בהרבה משפחות חסרת שליטה..
וב"ה שהם הולכים לחסום את האפשרות...
ובטוח למנוע עוד כמה נפילות של ילדים טהורים...
ואפילו ילד אחד.. דיינו..
להתווכח על נושא האינטרנט אפשר בלי סוף..
אבל זה לא הנושא..
גם מי שלא שולט על עצם הגישה של הילדים יכול לבחור קהילה מתאימה לילדים ובטח שזה לא מצדיק חסימה גורפת לככל המשמשים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.