שרית מושקוביץ
משתמש צעיר
- הוסף לסימניות
האם יש אפשרות שצ'אטים בטאבלט יופיעו בתוך המייל, כמו במחשב, ולא בתור אפליקצייה נפרדת?
תודה לעוזרים!
תודה לעוזרים!
כןהאם יש אפשרות שצ'אטים בטאבלט יופיעו בתוך המייל, כמו במחשב, ולא בתור אפליקצייה נפרדת?
תודה לעוזרים!
אני לא נכנסת דרך דפדפןכן
אם את נכנסת לגימייל דרך דפדפן
תלחצי על השלוש פסים בצד ימין
ואז למטה הכי למטה כתוב בקטן וכחול שולחן עבודה
וואו אין לך מושג כמה עזרת לי תמיד נתקעתי עם הדברים האלו שיש במחשב וחסירות באפליקציה אין לך מושג כמה אני מודה לך,כן
אם את נכנסת לגימייל דרך דפדפן
תלחצי על השלוש פסים בצד ימין
ואז למטה הכי למטה כתוב בקטן וכחול שולחן עבודה
בכיףוואו אין לך מושג כמה עזרת לי תמיד נתקעתי עם הדברים האלו שיש במחשב וחסירות באפליקציה אין לך מושג כמה אני מודה לך,
אחד מהדברים ש"משנים את החיים",
תודה רבה!!!!
אני לא נכנסת דרך דפדפן
יש אפשרות בכל זאת?
תודה
עד היום הצלחת?אני לא נכנסת דרך דפדפן
יש אפשרות בכל זאת?
תודה
תודהבכיף
אני פשוט היה לי בעיה שלא נפתח לי אפליקציה של הצאט בגלל נטפרי
אני פותחת מגלישה בסתרתודה
עכשיו תגידי לי אחרי שנכנסתי לחשבון שלי והכל בסדר אני לא יכולה להוסיף חשבון כי אז זה חוזר לתצוגה הרגילה לא של שולחן עבודה וכשעושים שולחן עבודה זה קופץ למייל הראשון שרשמתי מה עושים?
לא עוזר לצאת מהכרטיסיות ולפתוח מחדש..
אם יש לך פיתרון בשבילי מאוד מאוד אשמח תודה מראש!!
גם לי יש את אותה בעיה.תודה
עכשיו תגידי לי אחרי שנכנסתי לחשבון שלי והכל בסדר אני לא יכולה להוסיף חשבון כי אז זה חוזר לתצוגה הרגילה לא של שולחן עבודה וכשעושים שולחן עבודה זה קופץ למייל הראשון שרשמתי מה עושים?
לא עוזר לצאת מהכרטיסיות ולפתוח מחדש..
אם יש לך פיתרון בשבילי מאוד מאוד אשמח תודה מראש!!
וואו איזה מענה מהיר תודה אני יבדוק את זה שניהאני פותחת מגלישה בסתר
לוחצת על השלוש נקודות בצד>כרטיסיה גלישה בסתר
ופותחת שם את הגימייל ואז יהיה לי את האיקון של גלישה בסתר ובלחיצה עליו אני חוזרת לכרטיסיה הרגילה.
תבדקי, אני לא בטוחההאם יש אפשרות שצ'אטים בטאבלט יופיעו בתוך המייל, כמו במחשב, ולא בתור אפליקצייה נפרדת?
תודה לעוזרים!
עשיתי את זה אבל אז לא מופיע אפשרות של צ’אטים בכללאני פותחת מגלישה בסתר
לוחצת על השלוש נקודות בצד>כרטיסיה גלישה בסתר
ופותחת שם את הגימייל ואז יהיה לי את האיקון של גלישה בסתר ובלחיצה עליו אני חוזרת לכרטיסיה הרגילה.
את יודעת איך עושים את זה? כי אני לא מצליחה...תבדקי, אני לא בטוחה
אבל נראלי הצאט החדש כן נמצא באותה אפליקציה של המייל,
באפליקציה יש אפשרות !האם יש אפשרות שצ'אטים בטאבלט יופיעו בתוך המייל, כמו במחשב, ולא בתור אפליקצייה נפרדת?
תודה לעוזרים!
באפליקציה יש אפשרות !
לוחצים על השלוש פסים בצד ואז לוחצים על הכתובת מייל שלך תרד לכללי יש אפשרות לסמן שם ''הצגת הכרטיסיות של הצ'אט . וזהו!
תודה גדולה!!אם המייל בגרסה החדשה אז למטה יש אייקונים צפה בקובץ המצורף 1184615
כשאני לוחצת על ה3 פסים אין לי את הכתובת מייל שלי רקבאפליקציה יש אפשרות !
לוחצים על השלוש פסים בצד ואז לוחצים על הכתובת מייל שלך תרד לכללי יש אפשרות לסמן שם ''הצגת הכרטיסיות של הצ'אט . וזהו!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים