עזרה צ'אט בתוך המייל

• הוסף לסימניות
כשאני לוחצת על ה3 פסים אין לי את הכתובת מייל שלי רק
אצרף תמונהצפה בקובץ המצורף 1184742
תיכנסי דרך המייל ל הגדרות - ניהול התראות - התראות אחרות - הגדרות התראה בתוך יישום - התראות בקשר לצ'אטים.
ככה אני הגעתי לזה
הגיוני שיש דרך יותר קצרה ופשוטה....
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
תיכנסי דרך המייל ל הגדרות - ניהול התראות - התראות אחרות - הגדרות התראה בתוך יישום - התראות בקשר לצ'אטים.
ככה אני הגעתי לזה
הגיוני שיש דרך יותר קצרה ופשוטה....
בהצלחה!
לא החסרת איזה שלב?
פשוט אני לא מוצאת את הסדר בהגדרות כמו שכתבת את מדברת על הגדרות דרך האפליקציה או דרך המייל הרגיל = שולחן עבודה?
תודה לך..

• הוסף לסימניות
לא החסרת איזה שלב?
פשוט אני לא מוצאת את הסדר בהגדרות כמו שכתבת את מדברת על הגדרות דרך האפליקציה או דרך המייל הרגיל = שולחן עבודה?
תודה לך..
הגדרות של המייל דרך האפליקציה

• הוסף לסימניות
הגדרות של המייל דרך האפליקציה
אז אפרט.
הגדרות מופיע ניהול התראות מופיע ואז לא מופיע התראות אחרות רק הגדרות התראה בתוך יישום, וכשאני לוחצת על זה זה חוזר לתצוגה של כתובות המייל שבטבלט ולחיצה על זה זה חזרה למסך של הגדרות אעלה צילומי מסך?

• הוסף לסימניות
מעולה,
תבחרי את כתובת המייל שאת מעונינת שיופיעו הצ'אטים שלה.
כן, ואז חוזר המסך של ההגדרות אצרף כמה צילומי מסך ואסביר..
התמונה הראשונה כן זאת שלפנינו היא צילום של המסך המופיע לאחר הקשה על הגדרות נכון? כך גם אצלך? אוקיי אני לוחצת כמו שסימנתי בתמונה על ניהול התראות ככה אמרת לי לעשות נכון? יפה ואז מופיעה לי התמונה הבאה בא נדפדף לשם ונסביר טוב לא הצלחתי לכתוב שם אוקיי אבל בתמונה השניה כזכור לאחר לחיצה על ניהול התראות לא מופיע לי אפשרות של התראות אחרות כמו שאמרת אלא מיד מופיעה אפשרות של הגדרות התראה בתוך יישום אני לוחצת עליה כמסומן ואז יש לי אפשרות לבחור באיזה מייל לבצע שינויים אני בוחרת את שלי כי את בעלי לא הספקתי לשאול ואז מופיע לי איך לא הדף שהופיע לי בהתחלה לאחר לחיצה על הגדרות (הצילום הראשון שמופיע פה) עשיתי עוד פעם פעמיים 2 סיבובים לא עזר לא מרגיש לי שהשלישי באמת ישנה אז הפסקתי והנה אני פה עם כל הדילמות מה עושים???
תודה לך מראש

20220808_010947.jpg

קבצים מצורפים

• 20220808_010947.jpg
    20220808_010947.jpg
    KB 111 · צפיות: 21
  • 20220808_010911.jpg
    20220808_010911.jpg
    KB 97.7 · צפיות: 26

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה