צא'ט-גוגל טוק

• הוסף לסימניות
יש אפשרות לפתוח 2 חלונות של 'גוגל טוק' של 2 חשבונות שונים בו זמנית?

• הוסף לסימניות
מנסה שוב, אולי בכ''א מישהו יודע??
בעבודה אני פותחת את ה'גוגל טוק' עם החשבון שלי,
ובנפרד אני רוצה לפתוח עם החשבון של העבודה
(הצ'אט של ג'ימייל עושה לי בעיות, מתנתק כל הזמן)

יש אפשרות כזאת?

• הוסף לסימניות
ליצור משתמש נוסף על המחשב
ולהריץ את הפעם השניה של גוגל טוק כמשתמש אחר. לחיצה ימנית על הקיצור דרך והפעל כמשתמש אחר.

לחילופין ניתן להתקין תוכנת צ'אט נוספת. לדוגמה: http://www.pidgin.im/

• הוסף לסימניות
נפוליאון תודה.
אבל לא הבנתי,
אם אני יוצרת משתמש נוסף, אני בעצם עוברת לעבוד על המחשב שלו, לא?!
ואז מה? (אין לי גם בלחיצה ימנית את האפשרות של הפעל כמשתמש אחר.)

(את התוכנה הנוספת אני לא יכולה להתקין, חסומה)

• הוסף לסימניות
אפשר ליצור משתמש נוסף, ולא לעבור אליו.
לחיצה ימנית עם Shift, יופיע הפעל כמשתמש אחר

קבצים מצורפים

• pidgin-2.10.9.zip
    9.1 MB · צפיות: 25
  • הוסף לסימניות
מה זה התכנה הזאת? מתחברת לחשבון gmail?

• הוסף לסימניות
אפשר פשוט לפתוח חלון גלישה בסתר חדש ושם לפתוח את הצ'אט בחשבון השני

• הוסף לסימניות
נפוליאון ומיס, תודה על העזרה.
התקנתי את התוכנה המצורפת
וזאת ההודעה שאני מקבלת כשאני מנסה להפעיל:

קבצים מצורפים

• 111.png
    KB 436.5 · צפיות: 24

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה