- הוסף לסימניות
וואלהתעשו כונטרול +F5 או תכנסו מפה https://hangouts.google.com/?authuser=0
אף פעם לא הכרתי את זה
יפה
תודה
וואלהתעשו כונטרול +F5 או תכנסו מפה https://hangouts.google.com/?authuser=0
זה תוסף...אשמח לדעת איך מגדירים כשעומדים על תמונה של משהיא בצאט משותף של קבוצה,
אז זה מראה תתמונה של הפרופיל שלה בענק,
תודה!
זה תוסף...
![]()
Imagus - חנות האינטרנט של Chrome
Enlarge thumbnails, and show images/videos from links with a mouse hover.chrome.google.com
איפה לוחצים כדי לראות גדול?זה תוסף...
![]()
Imagus - חנות האינטרנט של Chrome
Enlarge thumbnails, and show images/videos from links with a mouse hover.chrome.google.com
מרחפים על התמונה עם העכבראיפה לוחצים כדי לראות גדול?
ללחוץ על סנכרון?מרחפים על התמונה עם העכבר
אם את רוצה שהאפשרות הזאת לא תהיה רק במחשב הזה...ללחוץ על סנכרון?
אוףףף, זה לא מראה לי...אם את רוצה שהאפשרות הזאת לא תהיה רק במחשב הזה...
לי זה מראה רק כשאני עומדת על הצאטים בצד,אוףףף, זה לא מראה לי...
הוא מראה ריבוע יחסית קטן...לי זה מראה רק כשאני עומדת על הצאטים בצד,
ולא בתוך הצאט כשהוא פתוח....
אשמח לדעת איך מגדירים כשעומדים על תמונה של משהיא בצאט משותף של קבוצה,
אז זה מראה תתמונה של הפרופיל שלה בענק,
תודה!
מה זה התוסף.?יש גם את התוסף הזה![]()
Hover Zoom+
Vergrößern Sie Bilder und Videos auf Ihren bevorzugten Websites (Facebook, Amazon, etc.) indem Sie die Maus darüber bewegen.chrome.google.com
את צריכה לעמוד על התמונה בהנגוסט וזה תוך כמה שניות מראה בגדול.. ברימון עובד..מה זה התוסף.?
התקנתי ואני לא רואה משהוא מיוחד
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים