שיראל לוין
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
איך משנים את זה שיהיה רגיל לא כמו פעם??
|
גם לי
Google Chat
מושבת
רק זה האופציות שיש לי
Google Chat
מושבת
רק זה האופציות שיש לי
הם מתחילים לעדכן לכולם ללא דרך חזרהגם לי
אז אין אפשרות
מה שאני עושה זה לפתוח חלון של האנגאוט בחלון נפרד
איך אדעזה קרה לכם מתי שהמייל היה סגור?
כןמידי פעם קופצים לי הצ'אטים בגירסא החדשה
בתור ריבוע לבן ריק שלא נותן אפילו לסגור אותו...
מישהו נתקל בבעיה הזו?
אפשר להיכנס לאנגאוט [הצ'אט הקודם] בקישור הזה: https://hangouts.google.com/
כן. לאחרונה בשבוע האחרון גם נתקל בבעיה הזאת. אולי זאת בעיה שקשורה לנטפרימידי פעם קופצים לי הצ'אטים בגירסא החדשה
בתור ריבוע לבן ריק שלא נותן אפילו לסגור אותו...
מישהו נתקל בבעיה הזו?
ם לזהכן זה נפתח לי אכן בחלונית קטנה
אבל לפעמים היא קופצת ריקה (במיוחד בצאט קבוצמתי-מרחב משותף)
שעד שלא מרעננים את הדף היא לא נעלמת
א''א לסגור אותה ולא לראות תוכן
וזה מעצבן כי כשיש התכתבות קבוצתית זה קופץ הרבה
וצריך לרענן כל שניה
כןמעניין אותי
יש מישהו שמשתמש בצ'אט לדברים טובים כלומר עבודה וכאלה ?
או שכולם משתמשים בצ'אט לשטויות ?
כןמעניין אותי
יש מישהו שמשתמש בצ'אט לדברים טובים כלומר עבודה וכאלה ?
או שכולם משתמשים בצ'אט לשטויות ?
תכלס מה עושים?כן
יש לי כמה קבוצות של העבודה.
והרבה התכתבות אישית עם בנות מהעבודה.
גם לי יש את הבעיה שלפעמים נפתח בריבוע לבן קטן. גם נטפרי.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים