עזרה צביעה באקריליק

• הוסף לסימניות
קבלתי במתנה סט של צבעי אקריליק ממש מגרים, אבל לא יצא לי להתנסות בכלל בצביעה מלוכלכת.
מישהו יכול לתת לי עצות וטיפים איך משתמשים באקריליק באופן הנכון ביותר?
תודה מראש, מקווה שיהיו תגובות...

• הוסף לסימניות
אפשר לכתוב ביוטיוב (מסונן כמובן) "ציור בצבעי אקריליק", רצוי לכתוב באנגלית, כך יש יותר חומר.
ויש שם מלא סרטונים איך לצייר שלב אחרי שלב.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
עוקבת... אשמח גם אם יעלו סרטונים שנפתחים בנטפרי

• הוסף לסימניות
סתם אפשר לשאול שאלה ? מותר לי לעלות פה איזה ציור ראשון שלי בפחם?
סתם כדי שתאמר לי הערות...?

• הוסף לסימניות
אין פה כזו תורה שלימה רק לקחת בחשבון שאקריליק מתיבש מהר מאוד שלא כמו צבעי שמן שאפשר לשחק איתם הרבה עד התוצאה הרצויה.
באקריליק צריך לתכנן מראש את הצבע בצורה יותר מדויקת כי אח"כ קשה מאוד לשנות.
בשביל ציור ראשון הייתי ממליצה סתם לקשקש עם הצבעים "ולהרגיש" אותם עדיף עם מכחולים איכותיים בשביל חויה טובה יותר. ו.... עוד משהו - לא לשכוח לשטוף היטב את המכחולים אחרי הצביעה, אלא אם כן הם חד פעמיים...

• הוסף לסימניות
ניסיתי...אבל....
זה המקור:וזה מה שניסיתי: הר שכטער copy.jpgIMG_0258 copy.jpg

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ניסיתי...
ועל המחשב אני בכלל לא מוצא ידיים ורגליים...

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה