מידע שימושי צביעה בתנור לרהיטים

• הוסף לסימניות
אני בונה כעת ארון בגדים בשיטת עשה זאת בעצמך.
בדלתות של הארון אני רוצה לעשות חריטה + צביעה בתנור.
אם מישהו כאן התנסה או יודע על מקום מקצועי ומחיר זול ונוח אשמח מאד אם יוכל להפנות אותי.
מכיוון שאין לי הרשאות לכתוב באשכול של אדריכלות, אשמח מאד אם אחד/ת שמחוברת שם תוכל להעלות את השאלה שלי שם.
אודה מאד לכל תשובה או הפנייה בעניין.

• הוסף לסימניות
בכל נגריה שיש לה מכשיר CNC ותנור.
מכירה אחת כזאת בעטרות, לא בטוחה שירצו לקחת עבודות חיצוניות.

• הוסף לסימניות
זה הנקודה.
אני מחפש נגריה שתסכים לקחת עבודות חיצוניות...

• הוסף לסימניות
אגב, לא הבנתי מה הקשר לCNC.
וחוץ מזה צביעה בתנור לרוב כלל לא נעשית בתנור...

• הוסף לסימניות
אגב, לא הבנתי מה הקשר לCNC.
וחוץ מזה צביעה בתנור לרוב כלל לא נעשית בתנור...
CNC עושה את החריטה שאתה רוצה
קוראים לזה "בתנור" למרות שזה חדר נקי עם פילטרים ולא עם חום

אני לא יודע אם יתאים לך אבל יש לקנות דלתות מוכנות עם צבע וחריטה אבל,
אתה צריך לבנות את הארון לפי מידות הדלתות

• הוסף לסימניות
תודה. האמת כבר הספקתי לשכוח שכתבתי 'חריטה', מה שהיה לי חשוב זה הצביעה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה