צביעה ב-my paint

• הוסף לסימניות
פעם ראשונה שאני מנסה ברצינות את ה-my paint.ממש כיף לצבע בה.כמובן בשילוב עם פוטושופ.

קבצים מצורפים

• my paint.jpg
    KB 60.3 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
מוצלח!
נותן טאץ' חדש לסגנון שלך..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yoyoBL;1005691:
מוצלח!
נותן טאץ' חדש לסגנון שלך..

תודה רבה.רק טעימה ראשונית.
אבל בכל זאת התכנה הזו קצת מעצבנת במגבלות שלה.המנגה הרבה יותר אהובה עלי.אבל ימים יגידו,אולי אתרגל אליה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיריG;1005702:
תודה רבה.רק טעימה ראשונית.
אבל בכל זאת התכנה הזו קצת מעצבנת במגבלות שלה.המנגה הרבה יותר אהובה עלי.אבל ימים יגידו,אולי אתרגל אליה.

לכל תוכנה היתרונות והחסרונות שלה.
הכלים לעריכה גרועים וכמעט לא קיימים בשני התוכנות.
לחיקוי קווים מציאותיים בהמון כלים MYPAINT יותר טובה אפילו מפוטושופ,
מנגה מצויינת לקווים ברורים וחדים, עם אופציות נוחות לצייר הקומיקס.
לכן לך הרבה יותר מתאים המנגה, אבל אם יום אחד מתחשק לך ציור עם צביעה מושקעת עם טאץ' ידני, MYPAINT הכתובת!

• הוסף לסימניות
הבעות טובות. וצביעה יפה!

• הוסף לסימניות
מירי זה מקסים!
יש לי שאלה למומחים כאן,
איך צובעים במייפיינט בשילוב פוטושופ?
האם מייפיינט יכולה לייצא קובץ עם שכבות שנפתח בפוטושופ?
מאוד קשה לי לעבוד איתה כיוון שלא ידוע לי שיש לה שיתוף פעולה עם תוכנות נוספות

• הוסף לסימניות
אין מה לומר שהשתדרגת המון. והפרצופים כבר פחות פלסטיים ומבריקים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה