כללי צביעה דקורטיבית | מיתוג

• הוסף לסימניות
color by design
הלקוח- צבעי אומנותי, מתעסק בעבודות צבע דקורטיביות
הלוגו אמור לשדר עבודה יוקרתית ונקיה, לא משהו זול...
אשמח לקבל חוות דעתכם הכללית ובפרט על המברשות והצבעים

קבצים מצורפים

• לוגו.jpg
    KB 118.7 · צפיות: 14
  • הדמיות44.jpg
    KB 112.4 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
הייתי הולכת על מס 4 רק כדאי להבהיר (בשקיפות) את העיטור הסגול שליד המחזיק של המברשת כדי שהמברשת תבלוט ויראו מהלוגו באיזה עסק מדובר

• הוסף לסימניות
1 או 5. הסטודיו, שימי לב שלוגו 4 (וכן גם 2 ו- 3) הוא לוגו מאד מאד גבוה. המבנה הלא סטנדרטי שלו יתקע הרבה עיצובים בהמשך...
אני מוכרחה לציין שעד התגובה של "הסטודיו" בכלל לא הבנתי שזו אמורה להיות מברשת...

• הוסף לסימניות
אני בעד 5, הוא יפה ועדין.
2-4 העיטור למטה מדי תופס את העין ביחס לטקסט.

• הוסף לסימניות
אהבתי את מס' 4 אבל צריך איכשהו להבליט את מברשת הצבע. הוא גם משתלב דווקא טוב בהדמיה של המוצרים והניירת.

• הוסף לסימניות
ראשית, הדוגמאות שהעלית יפות מאד. אני הייתי הולכת על הסגנון החמישי, למרות שיש משהו מיוחד בעיטור שבדוגמאות 2-4, כמו שאמרו לפני - לוגו מסוג כזה יכול להתנגש בעיצובים שונים.

מה שכן אפשר לעשות זה לנסות להסיר את הקוים הגליים האנכיים. זה גם "ינמיך" את העיצוב ויוסיף לו. (סוג של ירידה לצורך עליה :))

• הוסף לסימניות
תודה לכל המגיבים

נכתב ע"י R.Design;378376:
ראשית, הדוגמאות שהעלית יפות מאד. אני הייתי הולכת על הסגנון החמישי, למרות שיש משהו מיוחד בעיטור שבדוגמאות 2-4, כמו שאמרו לפני - לוגו מסוג כזה יכול להתנגש בעיצובים שונים.

דווקא בהדמיות שעיצבתי לא נתקלתי בבעיה, זה משתלב יפה מאד לדעתי.

מה שכן, אני רואה שלא לכולם ברור שזו מברשת צבע מעוטרת (וחבל כי זה ממש מבטא עיצוב בצבע)
אולי החלפת צבע לעיטור תדגיש יותר את המברשת מתוך העיטור?

• הוסף לסימניות
או 1 או חמש. והכל מדהים כל כך יפה ומשדר!!
אני מזמינה כבר מעכשיו צבע לכל הבית על חשבון פרוג....

• הוסף לסימניות
אהבתי את 5 וגם אני גיליתי את המברשת בעקבות סטודיו.

• הוסף לסימניות
מקסים! מאוד אהבתי.
אני חושבת ש4 הכי מוצלח.
אפשר להדגיש את המילה COLOR כדי שהטקסט יהיה בולט יותר.
אפשרי גם להקטין קצת את העיטור - שלא יגלוש בצדדים.

מצטרפת לחלק מקודמי בנוגע למברשת.

אבל בסך הכל, עבודה מקסימה! שינויים קלים וזה מושלם.

• הוסף לסימניות
:) 5 :)

• הוסף לסימניות
גם אני חושבת שהלוגו החמישי הכי "יושב" כמו שצריך ובאמת שלא ראיתי את המברשת בלוגואים הקודמים, זה הזכיר לי עניבה של אנשי עסקים ולא נראה לי שזה מתאים (גם צבעי יוקרתי במיוחד לא לובש עניבה אחרי הכל... :)) מה גם שנראה שהלוגואים הראשונים עמוסים מידי בפרטים וזה מוריד מהיוקרתיות שצריך הלוגו.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
אני חושבת ש4 מוצלח אבל עם הצבע הירוק זה יהיה מושלם!!

• הוסף לסימניות
הכל הכי מסתדר חוץ מ-5

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י R.Design;378377:
*** הכפילות אמורה להסתדר איכשהו?
אין לי מושג למה זה קורה לכם לא קרא לי אפילו פעם אחת מה זה גוגל כרום?

• הוסף לסימניות
גם לדעתי 5 הוא לא כ"כ מושלם.
הסקיצות הראשונות נחמדות.

הייתי הולכת על לוגו יותר רוחבי (כמו 5) עם העיצוב של הלוגואים הראשונים כי לדעתי הם יותר מעניינים.

• הוסף לסימניות
אני גם אהבתי מאוד את 5. מהסיבה הפשוטה שזה הכי נקי וברור בעין.
אבל אני חושבת שב 1-4 יש רעיון מאוד יפה!! אם רק תשפרי טיפה..
תנסי לעשות את כל המברשת "למקשה אחת" (תחברי את הקווים ואת הידית), תנמיכי טיפה את הקווים, ותרחיקי בטיפה את העיטורים שעל יד הידית..
יכול להיות, שאחרי שתסדרי זה יהיה ברור יותר, ונעדיף אותם..
בהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה