צביעה לילית

• פותח הנושא levy
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
יש לכם טיפים איך לצבוע חדר חשוך או רחוב חשוך?
האם עדיף לצבוע רגיל ועל זה לשים שכבה מושחרת או לצבוע לכתחילה בצבעים כהים?
אשמח גם להשראות.
תודה

• הוסף לסימניות
תעשי את הדף הבסיסי כחול כהה מאוד ותצבעי בבהיר מה שצריך בריה, זה מייד נותן תחושה של חושך

• הוסף לסימניות
אבל אם תצתרכי את אותו ציור ביום ובלילה אז רגיל ולהשחיר

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• פחד01.png
    KB 566 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
תודה רבה!
אשמח לקבל השראות נוספות או טיפים :)

• הוסף לסימניות
בד"כ חדר חשוך יהיה בגוונים כהים כגון כחול וסגול אבל לא בשחור חוץ מהצללות ממש כהות.

• הוסף לסימניות
כשחושך הכי טוב זה לצבוע הכל בצבע אחיד, לא שחור. כחול אם לילה בחוץ, ירוק אם זה מחסן, וכו, ולהאיר את קצוות הדברים בצבע של מקור האור.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ishai;2217223:
חדר חשוך תמיד מזכיר לי את הציור הזה של דן ברלב:

בהההההה
איזה פחד!!!

• הוסף לסימניות
כמה דרכים.
אפשר לבחור צבע אחד (בד"כ כחול) ולשחק עם הגוונים.
אפשר לצבוע רגיל על שכבה אחת ואחר כך להוסיף שכבה נוספת של חשיכה.
אפשר גם כשאתה בוחר את הצבע הבסיסת שלך להוסיף לו אחוזים מסויימים של כחול.
אבל העיקר בכל, לא לשכוח לבנות נקודות של אור, כי אין חושך מוחלט וכי האור נותן את החושך והחושך את האור. מובן? :)

• הוסף לסימניות
ועוד חושך..
אני צובעת קודם כל בצבעים הרגילים ואז מוסיפה שכבה כחולה בשילוב.
כדי שזה יצא אמין ביחס למקור המואר.
הציור הראשון הוא שלי, השני כמובן לא שלי - אבל אין לי מושג של מי הוא כן.

• הוסף לסימניות
נפלא.
בדיוק באתי לכתוב לך לשים לב,
שלפעמים החשיכה מוארת מאור צהוב ולא לבן, שזה משנה את הגוונים.

• הוסף לסימניות
תודה לכולכם.
עזרתם לי מאוד.

וזה מה שמצאתי בתיקיית ההשראות פתאום,
(כנראה שכבר הועלה לכאן בעבר)
צפה בקובץ המצורף 313143

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה