צביעה על בד

• פותח הנושא miri
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
באיזה צבע מומלץ שלא ירד בכביסה?
יש לי אקריליק ושמן
וכמובן תודה למחכימים

• הוסף לסימניות
31 צפיות ותשובה אין? אולי בכל אופן?

• הוסף לסימניות
נראה לי שהתשובה היא שבשניהם לא.
שמן יורד מניסיון. ואריליק זה צבע על בסיס מים. כך שכנראה גם ירד בסופו של דבר אבל את זה אני לא יודעת בוודאות.
מה שלא יורד זה צבעי משי שדוהים לאט. או צבעים יעודיים לבד.
הכי טוב להכין ממוחשב ולהדפיס.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י miri;939592:
באיזה צבע מומלץ שלא ירד בכביסה?
יש לי אקריליק ושמן
וכמובן תודה למחכימים

משני הצבעים - אקריליק. אבל גם הוא יחזיק מעמד רק ב2-3 כביסות.

• הוסף לסימניות
ואיפה אפשר להדפיס על בד?
אני רוצה על בד מסוים בגודל מטר על 70 בערך

• הוסף לסימניות
בעיקרון- אני בעבר קניתי, בהמלצה של מוכרת מקצועית בחנות יצירה, בקבוקון של נוזל מקשר בין אקריליק לבד. אני חושבת שהצבע באמת היה עמיד בכביסה אבל הוא הקשה קצת את הבד, אז- יתכן שכדאי לנסות.
(זה חלק מסדרה של צבעי אקריליק ובא בבקבוק דומה)

• הוסף לסימניות
תודה אפרתה זה בדיוק מה שאני יעשה כי אני צריכה לבד שיהיה תפור על ספוג אז קצת התקשות לא תזיק

• הוסף לסימניות
אם את ירושלמית אז קניתי ב- ברכת דוד בבר אילן הם מצוינים וההמלצות שלהם מעולות.

• הוסף לסימניות
ציירתי בצבעי קיר.
החזיק מצוין!!!
אפילו מה שרציתי לא ירד.
רק תתני טוב להתיבש,יומיים.

אם את באזור אשדוד,יש לי את כל הבסיסים ליצירת הגוונים-בכמויות,אמכור לך במחיר עלות.

• הוסף לסימניות
מה זה נקרא צבעי קיר ? לא אקריליק?
אני מביתר

• הוסף לסימניות
לא אקריליק.
משהו שדומה לסופר-קליר2000.
מטמבור.
אני קונה ב-הום סנטר,בג'ריקנים...
את לא חייבת דווקה מה שאני משתמשת.
רק מהלחץ"אל תתקרבו לקיר" באזור צביעה,תביני שזה לא יורד מהבגדים.
תבררי בחנויות טמבור,או בסיגנון.
אם את צריכה גוונים רבים,כן יועילו לך הצבעים שלי,כי צבעי קיר מגיעים בד"כ בליטרים.

• הוסף לסימניות
אם את רוצה צבעים עזים אפשר לקנות בחנויות טמבור את הבקבוקונים שמוסיפים לצבע הלבן. זה צבע מרוכז. יכול להיות שזה גם לא יורד. זה הצבע שהמכונה מערבבת עם הלבן לפי הגוון שבחרת.

• הוסף לסימניות
צבעי אקריליק- כן על בד

אם זה עדיין רלוונטי, אם תציירי בצבעי אקריליק על בד ולפני כביסה ראשונה תגהצי טוב את הבד על צידו ההפוך הצבע לא יירד בכביסה עדינה . מנסיון,
וכן , יש לקנות בקבוקוני צבע קטנים של 65 מ"ל בערך שהם צבע אקריליק לבד. והם קיימים בגוונים מרהיבים. עלות דומה לצבעי אקריליק רגילים .
בהצלחה

• הוסף לסימניות
תודה ציורית עזרת לי מאד!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה