חוו"ד צביעה שונה

• הוסף לסימניות
20201129_213421.jpg

• הוסף לסימניות
שניהם מדהימים!
כיף לראות עבודת קומיקס איכותית ואמיתית!!
רק פחות אהבתי את הפירוט של האיברים. של האף והפה. לדעתי יותר מחמיא הסגנון הילדותי..
בהצלחה ומחכה ממששש לעוד עבודות!!!

• הוסף לסימניות
ואאוו מהמם
אני לא יודעת איזה צביעה אני אוהבת יותר...
את מאלפת!

• הוסף לסימניות
וואו רנדר מטריף ממש אהבתי!

• הוסף לסימניות
אני רואה משום מה רק את הראשון, (חבלל לי:()
לדעתי,
ניכרת כאן רמה גבוהה של אנטומיה,
תאורה מעולה, וההשקעה הנדירה. כל דקה שהשקעת מיוחדת כאן!

• הוסף לסימניות
ג םזה נחמד מאוד.
אבל תשארי בסגנון הקודם! הוא רמה אחת מעל! (למרות שכאן יש לכאורה יותר השקעה)

• הוסף לסימניות
הצביעה פה יפה יותר!
אבל סגנון הקו השני מחמיא לך יותר.
אולי נסי לשלב?
את ממש מקצועית!!!

• הוסף לסימניות
תודה לכולם על המשוב

שניהם מדהימים!
כיף לראות עבודת קומיקס איכותית ואמיתית!!
רק פחות אהבתי את הפירוט של האיברים. של האף והפה. לדעתי יותר מחמיא הסגנון הילדותי..
בהצלחה ומחכה ממששש לעוד עבודות!!!

יש בזה משהו, תודה על הפירוט.

מושלםם
למה עשית שני סוגי צביעה?

האמת שעשיתי שלושה, אולי בהמשך אעלה.

ג םזה נחמד מאוד.
אבל תשארי בסגנון הקודם! הוא רמה אחת מעל! (למרות שכאן יש לכאורה יותר השקעה)

מעניין מאוד. ונכון, יש כאן יותר השקעה.

הצביעה פה יפה יותר!
אבל סגנון הקו השני מחמיא לך יותר.
אולי נסי לשלב?
את ממש מקצועית!!!

אוקיי, תיכף מקווה להעלות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה