כללי צביעה של תמונה באינדיזיין

• הוסף לסימניות
קניתי תמונה ואני רוצה להפוך אותה לצבע אחד פנטון באינדיזיין.
הפכתי אותה לאפור בפוטושופ ויבאתי אותה לאינדיזיין. צבעתי בפנטון הרצוי אבל רק הרקע מקבל צבע התמונה עצמה נשארת אפור.
מה עושים?

• הוסף לסימניות
למה לא לצבוע את הפנטון בפ"ש?

• הוסף לסימניות
אולי בכל זאת מישהו?????????????
אחרי שבניתי את העבודה עם תמונות צבעוניות, הם רוצים הכל בצבע פנטון אחד ואין לי מושג איך אני הופכת את התמונות לפנטון.

• הוסף לסימניות
34 צפיות ואף אחד לא יודע?...
בבקשה...

• הוסף לסימניות
עשית הכל טוב עד השלב האחרון.
במקום לחיצה אחת כדי לבחור את מסגרת התמונה, תלחצי פעמיים כדי לבחור את התמונה עצמה.
ותזכי לראות ישועות ונפלאות.

אז אם יש לך מלא תמונות, אז את יכולה לצבוע את כולם לאפור בפוטושופ עם אקשן. ומשם הדרך קצרה.

• הוסף לסימניות
תודה רבה רבה!!!!!!
תודה לבורא עולם על אנשים נפלאים כמוכם!

• הוסף לסימניות
עוד משהו קטן...
איך אני עושה שקוף מסביב לתמונה (התמונה אמורה לשבת על רקע אבל זה מתקבל עם רקע לבן)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעליקה;1061886:
עוד משהו קטן...
איך אני עושה שקוף מסביב לתמונה (התמונה אמורה לשבת על רקע אבל זה מתקבל עם רקע לבן)

תוודאי שהרקע בפוטושופ שקוף, ותייבאי PSD או PNG.
אם יושב על טקסט- תגדירי ערוץ אלפא בדחיית טקסט

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה