דרוש מידע צביעת גוונים בפאה

• הוסף לסימניות
אני רוצה לצבוע (באופן ידני) את הפאה שלי בגוונים בלונדינים, הפאה חומה. קניתי צבע שיער, ניסיתי לצבוע ולא נהיה בהיר, מי יכולה לתת לי פטנטים לצביעה נכונה?

• הוסף לסימניות
ממש לא הייתי ממליצה לך לצבוע את הפאה לבד לגוון בהיר
זה דורש ידע בכימיה ואת עלולה להרוס את הפאה או לגרום לה להיות יבשה ודהויה
(הבהרה מורידה פיגמנטים מהשיער)
עלות של תוספת גוונים אפשר למצא אצל פאניות החל מ 150 ש'ח ואולי יש זולות יותר גם, ולא כדאי להסתבך עם זה...
אגב, צבע כהה לכל הפאה כן אפשרי לצבוע לבד אבל גם דורש מיומנות כלשהי, פחות קריטי לאיכות השיער

• הוסף לסימניות
אם אני זוכרת נכון מלימודי הכימיה שלי, צריך קודם לימצן את השיער, וצריך לדעת איך לעשות את זה שהוא יישאר במראה טבעי ונורמלי. לא מומלץ לעשות את זה לבד, כי בשונה משיער טבעי שאם פישלת והשארת יותר מדי זמן עם החמצן או עשית על קבוצת שיערות גדולה מדי, פה אין חרטות והשיער לא יגדל בחזרה..

• הוסף לסימניות
אני לא מבינה, איך נשים מהציבור הכללי צובעות לעצמן צבע בהיר על שיער כהה? אם הן עושות את זה לבד ומצליחות, אז למה שאני לא אוכל לעשות זאת בפאה?

• הוסף לסימניות
ומה הכוונה לחמצן את השיער? איך עושים זאת?

• הוסף לסימניות
יש חומר חמצון, שהןא בעצם מבהיר את השיער ו'מנטרל' לו את הפיגמנט (צבע) ואח"כ צובעים בצבע הרצוי.
אם את מוכנה לסכן את הפאה שלך, אין בעיה.
רק תעשי שוב חשבון אם שווה לך לסכן כמה אלפי שקלים בשביל לחסוך כמה מאות בודדות. לדעתי לא שווה.
והנשים מהמגזר הכללי מעיזות לעשות את זה אחרי שהיו כל חודש אצל הספר וראו איך הוא עושה להן את הצבע, ושוב, הן מסכנות שיער שגודל אח"כ במקרה והיתה פאשלה, ואם הן יצבעו על הפאשלה בצבע כהה לא יקרה כלום כי זה עניין של זמן עד שיצמח שיער חדש במקומו, אבל בפאה זה סיפור אחר....
חבל שתאכלי אח"כ את הלב...

• הוסף לסימניות
אני לא מבינה, איך נשים מהציבור הכללי צובעות לעצמן צבע בהיר על שיער כהה? אם הן עושות את זה לבד ומצליחות, אז למה שאני לא אוכל לעשות זאת בפאה?

צובעות לבד? אלה שמחמצנות לעצמן נראות בהתאם...
אלה שאת רואה ואוהבת את התוצאה צובעות במספרות ומשלמות בהתאם...

• הוסף לסימניות
אני לקחתי אומץ ועשיתי קצת גונים בפאה לבד. (טוב פשוט אין בעיר שלי משהי שעושה ו לא היה לי כח ליסוע בשביל זה
אז ככה.
יש דרגות של צבע מבהיר לחום ושחור.
ברגע שיש לך שיער בלונדיני בהיר כל צבע שהטון שלו כהה יותר יתפס לך בשיער
אבל אם יש לך שיער כהה את צריכה קודם לחמצן אותו (יש חומר מיוחד אבקה+ איזה קרם
שאת שמה בשיערות שאת רוצה ומחכה שהוא יוציא את הצבע שלו
כמה שיותר זמן שאת נותנת לו להיות הוא מוריד את הצבע שלו. (לזירוז תהליכים לעתוף בנייר כסף את השיערות שמרחת עליהם חומר.
ואז את צובעת את הפיאה בצבע שבחרת (אפשר גם להשאיר רק את החימצון)
גם ם תזרקי צבע על כל הפאה רק התון של השיער שמתחת לצבע שאת צובעת יצבע.

מקוה שהובנתי

אני עשיתי בפאה שלי ממש קצת רק שיראה טיבעי. וזה יצא ממש מוצלח

קחי בחשבון שכשבררתי אמרו שיש סיכוי שזה מיבש את השיער. לא הרגשתי (אולי כי עשיתי קצת.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
החומר של החמצון, איך זה נקרא? ואיפה קונים את זה?
ולכל הדואגות שלא תהרס לי הפאה, יש לי כמה טרסים מהשיער של הפאה ואני עושה עליהם את הניסויים.

• הוסף לסימניות
הכי טוב שתיכנסי לסופר פארם ושם תקבלי את כל מה שצריך לצביעה, כולל כלי לערבוב, מברשת למריחת החמצון והצבע והחומרים הנצרכים.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
יש כמה אפשרויות להבהיר פאה :
1. כמו שכתבו פה אבקת הבהרה פלוס חמצן 6אחוז את מערבבת בקערת פלסטיק אמור לצאת מרקם כמו גבינה את תופסת את קבוצת השיער שאת רוצה מורחת צבע ומברישה עוטפת בנייר כסף מורידה אחרי קצת זמן בערך15-25 דק' וחופפת את הפאה שכל החומר ירד!
צריכה מאוד להזהר שלא נוגע לאורך כל התהליך החומר בשיער שלא אמור להיצבע
2.לקנות שפורפרת צבע. וזה צריך לפי הגוון של הפאה שלך, להתאים צבע שבאמת יתפס על השיער.
ואז לעשות לפי ההוראות שעל גב האריזה, בתוך האריזה את אמורה לקבל גם בקבוק של חמצן
אז מה בעצם ההבדל?
ככה:
באופציה של האבקה השיער נוטה יותר להישרף ולהתפצל ןאם החשיפה לשמש הולך ומתבהר יותר ויותר ומקבל גוון שרוף.
הצבע יצא לך יותר לכוון בלונד כתמתם
באופציה השניה צריך לזה יותר ידע בכמיה הצבע הוא לא לתמיד ואחרי תקופה יחסית ארוכה יורד בחפיפות הוא פחות מזיק לשיער
ואת יכולה לשלוט יותר בגוון שיתקבל
המון הצלחה!
פסח כשר ושמח!

• הוסף לסימניות
הייתי בסופר פארם ולא היה להם אבקה, רק מי חמצן או קרם חמצן, מה הכי טוב? (קניתי מי חמצן 9%) האם מי חמצן לבד יעיל או שחייבים גם את האבקה?
ובערכת הצבע שקניתי לא היה חמצן, רק סרום, קרם צבע, קרם מפתח ומסכה.

• הוסף לסימניות
ע"מ לעשות גונים לבד את חייבת אבקה אישית אני ממליצה לך לא לעשות לבד זה דורש ידע בכימיה והעלות של כל החומרים כולל אמפולות שמחזירות את הברק לשיער יצא לך כמעט אותו הדבר..

• הוסף לסימניות
יש מישהי אלופה בירושלים מרמת שלמה קוראים לה זכריש
כדאי לך ללכת אליה

• הוסף לסימניות
לפי התאוריה של החימצון וכו
איך עובד הלימון ששמים על השיער ובשמש מתבהר???

• הוסף לסימניות
אבל למה לצבוע את הפאה? זה מקצר את חיי השיער באופן משמעותי וגם מחייב חידוש של הצבע כל תקופה.
עדיף כבר לשלם לפאנית על הוספת שורות של שערות בהירות באופן טבעי.

• הוסף לסימניות
יש דרך כלשהי לנטרל את הבלונד הכתמתם הזה?
יש לי פאה בשימוש כמה שנים, והיא כתמתמה... ואני ממש לא אוהבת את זה...
היא כתומה מגוונים? ז"א מצביעה?
או שזו פאה בהירה שקיבלה גוון כתמתם?
בכל מצב סביר להניח שזה ניתן לתיקון ואגב פאה שאיבדה את הצבע שלה זה מוריד המון מהמראה שלה וכדאי לצבוע זה יקפיץ אותה וישנה את המראה

• הוסף לסימניות
אבל למה לצבוע את הפאה? זה מקצר את חיי השיער באופן משמעותי וגם מחייב חידוש של הצבע כל תקופה.
עדיף כבר לשלם לפאנית על הוספת שורות של שערות בהירות באופן טבעי.
ברעיון את צודקת אבל הוספת גוונים בשיער אמיתי יקרה מאוד מאוד!
וכיום גם בפאות חדשות שהעלות שלהם יקרה ( 11-13 אלף) מכניסים המון גוונים בצבע ויש כאלה שמוסיפות אלף ויותר ע"מ שיהיה גוונים משמעותיים בשיער אמיתי...
כך שלפעמים בפאה ישנה שאת רק רוצה לרענן את המראה שלה עדיף להוסיף קצת גוונים בצבע.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
למעלה