לאסלה תלויה אין לחצנים..היכן ניתן לעשות?
והאם זה מספיק עמיד כמו הצבע המקורי?
תודה!
אני מדברת על לחצנים חדשים שלא מתאימים לקרמיקה שעל הקיר....לאסלה תלויה אין לחצנים..
אתה רוצה לצבוע לחצנים של ניאגרה סמויה..
אולי אפשר לצבוע עם ספריי צבע מטאלי כסף
בטוח זה לא יראה כמו חדש..
אני קניתי את הסט (מסגרת + לחצן גדול + לחצן קטן)
עולה בערך 200 שקל
אם זה מבלאי טבעי ולא מחומר ניקוי שווה לנסות לפנות ליבואן
שולחים להם תמונה במייל והם מחליטים אם זה מכוסה או לא
אממממ חשבתי בלאיאני מדברת על לחצנים חדשים שלא מתאימים לקרמיקה שעל הקיר....
זה בדיוק מה שאני מחפשת. מצבעה...אפשר לתת לצביעה מקצועת אבל זה לא זול וגם לא ניתן לצפות בכל גוון שרוצים
לזהב בטוח אפשר
אם זה לזהב אני מכיר יהודי שעשה את זהזה בדיוק מה שאני מחפשת. מצבעה...
במרכז.אם זה לזהב אני מכיר יהודי שעשה את זה
זה ציפוי ולא מצבעה
אם לגוון אחר אני אישית לא מכיר אבל צריך לחפש "צביעה אלקטרוסטטית למתכת"
בכל איזור תעשייה יש עסק כזה
תלוי גם מאיפה אתם בארץ?
כפי שכתבתיבמרכז.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים