מידע שימושי צביעת סורגים.

• הוסף לסימניות
אנחנו צבענו יצא מהמם אבל זה עבודה!
כן בהחלט שווה
אבל עדיין לא עברנו חורף בשביל להגיד לך לעניין החלודה קנינו צבע איכותי בצבע כסוף

• הוסף לסימניות
צבעתי לפני 9 שנים. בחומר של טמבור - המרטון, כתוב על זה ישר על חלודה.
וזה מחזיק עדיין מאד מאד יפה ב''ה

• הוסף לסימניות
גם אני צבעתי ויצא יפה,
ככלל בסורגים חדשים יש כמה סוגים ורמות של צביעה, כשצובעים לבד זה ודאי לא יחזיק אותו דבר כמו צביעה ברמה גבוהה, אבל בכל אופן יוצא יפה ואם הסורגים לא גמורים מחלודה זה ודאי משתלם.
אם אני לא טועה אמרו לי אז שכדאי לצבוע מלמטה ללמעלה, כדאי 2 שכבות גם בשביל היופי וגם בשביל להגן על הסורג ממים וחלודה, (חוץ מזה בכל צביעה אין טעם לטבול את המברשת בצבע יותר משליש, סתם מבזבז צבע).

• הוסף לסימניות
דווקא אני צבעתי על סורגים חלודים וישנים במיוחד, שלא עברו צביעה וטיפול בערך יובל.
דבר אחד אני מצטערת - שלא החלקתי קודם את השטח עם נייר זכוכית - זה לא יצא חלק ב 100%.
כמובן לא לשכוח קודם להעביר סמרטוט ולנגב אבק, כדי שיקלט יותר יפה הצבע.
בהצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה